Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 22vagyok. A péniszem vastagság...

22vagyok. A péniszem vastagságával van a probléma és a párom is kicsinek tartja a vastagságát, én is! A párom nem érez szex közben, ez a probléma már odáig fajult, hogy a párom már nem is izgul fel. Próbálkozzak gyógyszerel? és milyennel? Kezeléssel?

Figyelt kérdés
2009. jan. 23. 16:09
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
erre nincs gyógyszer, de van péniszvastagító a szexshopok- ban, akár interneten is rendelhetsz
2009. jan. 23. 16:29
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem már 22 évesen(de talán elötte sem)nem tehetsz semmit.Így kell,hogy elfogadd magad!Mennyi az annyi,ha nem titok?Barátnődnek meg lehet,hogy túl nagy a .....
2009. jan. 23. 16:36
 3/10 anonim ***** válasza:
akkor a parod egy frigid no:S es a peniszedre fogja hogy az a nem jo
2009. jan. 23. 18:12
 4/10 anonim ***** válasza:
Én a párodnak tudnám ajánlani Kriston Andrea féle intimtornát ,akár könyvből is elsajátítható , nekem sokat segített szülés után ...
2009. jan. 23. 19:30
 5/10 anonim ***** válasza:
Próbáljatok ki oylan poziciót amiben a párod összerakja (vagy kcsiit összeszoritja) a lábát és nem terpeszben van...ha akkor sem érez Téged akkor Vele van a baj.
2009. jan. 23. 23:48
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek a válaszokat,találtam olyan szert.PROSOLUTION PILLS.szerintem ki próbálom,amúgy a párom nem frigid csak nem tud elmenni hüvelyen keresztül,csak csiklón.lehet hogy azért mert túl vékony!
2009. jan. 24. 17:20
 7/10 anonim ***** válasza:
Hát azért valamit csak érze.Olyan nincs,hogy semmit nem érez!
2009. febr. 8. 22:09
 8/10 anonim ***** válasza:
Nemigen van mit tenni, ha kicsi a buzogány. A mai állás szerint még nem tart ott a tudomány hogy ezt korrigálni lehessen. Szexshopban farokhosszabbítóra érdemes beruházni...
2010. jan. 5. 04:28
 9/10 anonim válasza:
A nők többségének nincs hüvelyi orgazmusa vagy ritkán. Én például nagyon szeretem ha a párom a kezével izgat föl, és közben is játszik velem.Neked pedig nem pénisz nagyobbító kell hanem fedezd föl a barátnőd csiklóját.Az intim torna pedig mindig jót tesz egy nőnek.
2010. ápr. 16. 10:47
 10/10 anonim ***** válasza:
Vagy a csajodnak nagy a p....ja.
2014. jan. 11. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!