Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 15cm a péniszem 17 éves...

15cm a péniszem 17 éves létemre és ez elég kicsinek számít így van?

Figyelt kérdés
az igaz hogy mérőszalaggal mértem mert nem volt vonalzó és nem tom h a kettő között van-e egy kis külömbség
2011. máj. 2. 10:27
1 2 3
 1/30 anonim válasza:
Ez az atlag.
2011. máj. 2. 10:34
 2/30 anonim ***** válasza:

Miért aggódsz? Mondták a lányok, hogy ez kicsinek számít?

Honnan veszed h ez kicsi. Teljesen átlagos, a legtöbb pasinak ekkora van.

2011. máj. 2. 10:35
 3/30 anonim ***** válasza:
14-16 cm az átlagos péniszméret. DE EZT MÁR KÉTSZÁZAN MEGKÉRDEZTÉK ELŐTTED EZEN AZ OLDALON, TANULD MÁR MEG HASZNÁLNI AZT A ROHADT KERESŐT!!!!!
2011. máj. 2. 10:38
 4/30 A kérdező kommentje:

oké értem, tom h mi az átlag 14-17cm de olvastam olyat h 14 évesnek 17cm-es szóval ahoz képest akkor kicsi,

nem tom de hallottam már pénisz inplantátumról meg olyat is h injekcióznak bele valamit és attól nagyobb lessz meg vastagabb, szerintem nem lenne hülyeség az ilyesmi

2011. máj. 2. 10:58
 5/30 anonim ***** válasza:
Valóban nem hülyeség!Megcsinálom neked ingyen ha akarod,de nem biztos,hogy fel fog állni utána,de ezzel ne foglalkozz,mert úgy is jó nagy lesz.Végül is ez a lényeg!?Nem?
2011. máj. 2. 11:01
 6/30 A kérdező kommentje:
hát akkor mi a túrót csinálhatnák?
2011. máj. 2. 11:05
 7/30 anonim ***** válasza:
Semmit! Fogadd el önmagad.Egyáltalán nem kicsi!Normális méretű és még valószínűleg nőni is fog valamennyit!
2011. máj. 2. 11:06
 8/30 A kérdező kommentje:
van az mondás hogy a méret a lényeg!
2011. máj. 2. 11:08
 9/30 anonim ***** válasza:
Igen,sokan mondják azt,hogy a méret a lényeg.. Sajnos. Többek közt ezért vagyunk mi fiatalok fennakadva ezen a dolgon... Sok az olyan nő,akinek tényleg a méret számít... (értem ez alatt az egy éjszakás kalandokat,amibe ugye csak az olyan lányok vannak benne). DE! Ha van egy olyan lány aki szeret és tényleg úgy vagy jó neki ahogy vagy,ez nem akadály szerintem,sőt... :)
2011. máj. 2. 11:19
 10/30 A kérdező kommentje:
még ha lenne is olyan lány aki szeret és tényleg úgy volnék neki jó ahogy vagyok ez engem akkor is zavarna, nekem számít a méretem, és gondolom a barátnőm is jobban örülne a nagynak
2011. máj. 2. 11:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!