Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Vajon ez mi lehet? :S

Vajon ez mi lehet? :S

Figyelt kérdés

1 hónapja kb beütöttem a herém. Akkor bevolt dagadva, aztán elmúlott. Késöbb elkezdett hullani ott a szőr..:SS

És most nem biztos, de lehet h van valami ott a jobb herémen lent. Nem tudom mi az. Kérlek nyugtassatok meg!!:((((

2011. ápr. 28. 14:42
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Ja és még az az egy a kérdésem, hogy mitől hullhat a herémen a szőr? Már nem szőrös annyira mint szokott lenni, és csak hosszabb szálak fedik be a kicsit a herémet. :SS
2011. ápr. 28. 15:58
 12/18 anonim ***** válasza:
A műtéttől sem kell félni. Nem fogják levágni :) Annyira nem lehet nagy a baj, ha nem fáj és nem duzzadt. Ha meg akarsz nyugodni, akkor menj el urológushoz.
2011. ápr. 28. 15:59
 13/18 anonim ***** válasza:
Milyen alsónadrágot hordasz? Ha szorosat, akkor lehet, hogy csak simán kikopott a szőr.
2011. ápr. 28. 16:00
 14/18 A kérdező kommentje:
Hát igen. remélem, hogy csak az a baj, mert ilyen feszülős boxert. :S De amúgy estére próbálok minél lazábbat venni. És inkább már sima laza boxerre váltok. :))
2011. ápr. 28. 16:02
 15/18 anonim ***** válasza:
Figyelj rá, hogy ne hordj kisebbet, mint a méreted. A heréknek nem jó, ha melegben vannak.
2011. ápr. 28. 16:33
 16/18 A kérdező kommentje:
okéé. :)
2011. ápr. 28. 17:43
 17/18 anonim ***** válasza:

Hali ismét!

Nah,... pontos leírás híján nem le7 hozzászólni a heréd fájdalmához. Igazság szerint ilyenkor AZONNAL urológushoz/kórházba/ügyeletre kell menni (attól függ milyen nap van aznap), és nem attól félni, hogy...

"-- Jaaj, most akkor mit fognak vele csinálni?? dO.ob"

Ilyenkor az ember két dolgotól fél,...

1.) "-- A herémnek vajon baja esett???" :-O Mi lesz most vele?

2.) "-- Ha orvoshoz mennék, az mit fog vele csinálni? Megműti?" <<:-X

Ilyenkor azt kell mérlegelned, melyiktől félsz jobban? A maradandó károsodástól, vagy az orvostól, és egy esetleges műtéttől? Sokan ilyenkor pánikba esnek, és sunnyogni kezdenek, 1xűbbnek tartják a szenvedést, minthogy orvoshoz forduljanak, mert ilyenkor sokakban (főleg a gyerekekben) az a TÉVHIT él, hogy "a doktor bácsi le fogja vágja a herét", PEDIG NEM!!! :-O

========

!!! HA IDŐBEN ORVOSHOZ KERÜLSZ, A HERE MENTHETŐ, MÉGHA MŰTENI IS KELL, DE legalább nagyobb az esélye annak, hogy MEGMARAD A HERÉD!

HA VISZONT VÁRSZ -- úgy mint a fitymaszűkületnél is, meg minden problémánál amúgy is... -- ROMOLHAT A SÉRÜLÉSEDBŐL FAKADÓAN A HERÉD ÁLLAPOTA, AKKOR AKÁR KI IS VEHETIK!!! :-O

========

!!! Ezért, HA BAJ VAN, ne légy buta! >==> ORVOS, AZONNAL!!! :-O

(Legközelebb tehát ne a félelmeidnek megfelelően cselekedj, hanem az eszednek!dO.ob )

Hogy ezt kellene cselekedned, MÉGHOZZÁ IDŐBEN, mert ez a helyes megoldás, arra a saját példámat hozom fel:

***OFF: Jómagam pár hete voltam urológusnál, mert először visszerességhez hasonló tüneteket észleltem a jobb herémen. Vár6tam volna vele még akármeddig, de a legközelebbi munkanapon magamtól elmentem az urológushoz, aki semmit nem talált, csak egy kis pici csomócskát, amit előtte 1-2 nappal én is észrevettem. Megnyugodni azonban nem nyugodtam meg, mert hamarosan elkezdetthúzni, fájni, belülről égni az egész jobbheréhez tartozó ondózsinór, emiatt rákövetkező hétfőn visszamentem az urológushoz (a tünetek 7végén jelentkeztek) -- addig jegeltem -- aki ezúttal alaposabban is megvizsgált. Ha várok, tartottam tőle, hogy rosszabb lett volna, ezért inkább beláttam, hogy akár műt7ik is, DE EL KELL MENNEM!

Egy másik doki fogadott, aki már sokkal alaposabb volt az előzőnél. Megnyomkodta a prosztatámat is, amikor közölte, megijedni sem volt időm szinte, azonnal le kellett magam hűtenem, így viszonylag enyhe kellemetlenség árán azt is elviseltem. Ezután csövelni kellett egy keveset, hátha genny van a vizeletemben, de nem volt semmi se benne. Erre kértem egy HereUltrahangot, amire 2 héttel később került sor, addigra meg már minden bajom elmúlt, de azért elmentem rá, azonban az UH sem talált semmit.

Nekem is megfordult a fejemben a rettegett műtét, MÉGIS ELMENTEM, MEGNÉZETTEM, HOGY MEG IS NYUGOD6SAK, MERT ÍGY MÁR 3 DOKI ERŐSÍTETTE MEG, HOGY SEMMI BAJOM! :-) :ON***

A hereszőrzet hullásához innen nem tudok hozzászólni.

_ Önvizsgálatot milyen rendszeresen végzel magadon, Kérdező, és helyileg hol, ha igen? (Tudod hol és hogyan kell végezni? dO.ob )

Üdv: EE

2011. ápr. 28. 18:43
 18/18 A kérdező kommentje:
Az önvizsgálat. Hát.. nem igen merem nyomkodni..:S apa az egyetlen akinek már elmeséltem és megnyugtatott nem rég. és azt mondta hogyha fáj szóljak és akkor megyünk orvoshoz. de nekem nem fáj. és igazából lehet hogy nincs is ott semmi.
2011. ápr. 28. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!