Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Érzek egy csomót a herém...

Érzek egy csomót a herém alatt vajon mi lehet az?

Figyelt kérdés
Átnéztem a here anatómia képeit, láttam ott a mellék herét, lehet az de ki tudja. A 2 herém alsó részén ilyen csomót érzek, vagyis mintha egy giliszta csavarodott volna össze azaz ilyen cső ami össze van gubancolódva. Kétlem hogy daganat, mert mind a két helyen ugyan ott lenne?
2011. aug. 11. 10:38
 1/3 anonim ***** válasza:

mármint a végén, az alján

ott fordul 180 fokot a mellékherés azt érzed

illetve van egy cső is, na az meg az ondózsinór

az alja egyébként kellő izgalom hatására, kőkeménnyé tud válni, és simán el lehet menni úgyis, hogy csak azt a részt simogatod finoman

b+ már hogy ezt leírtam merevedésem lett :D

2011. aug. 11. 10:43
 2/3 anonim válasza:
Üdv! Valójában szerintem is csak a mellékherédet találtad meg. De mivel minden férfinek a nemi szerve eltér (méret,alak) stb... Ezért ezt nem tudni látatlanban. Ha esetleg a bal oldali heréd lejjebb van a jobb oldalinál, akkor herevisszér. Mindegy csak annyit akarok mondani,hogy ha valami szokatlan elváltozást látsz, vagy érzel (nem csak fájdalom, hanem reggeli here zsibbadás) akkor irány az orvos ! Urológushoz kell menni ! Minden kórházban megtalálható, normálisan TB kártyával bejelentkezel hozzá azt kész!
2011. aug. 11. 12:40
 3/3 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm, fájdalmat és zsibbadást még nem éreztem eddig, szóval még nem megyek de meg fogadom a tanácsod!
2011. aug. 11. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!