Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Libress betétet miért használ...

Libress betétet miért használ egyre több fiú osztársam?

Figyelt kérdés
csak azt látom hogy a társkájuk oldalából kivillan a zacsókja, gondolom :D nem viccből hordják maguknál?!
2011. ápr. 27. 15:57
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Istenem milyen elmebeteg emberek... :D Ezt egyszerűen nem hiszem el... Volt egy hozzászóló,hogy X éves dehát ő nem érzi magát maradinak. :D 17 éves létemre még én sem hallottam ilyenről. Még,hogy ne legyen piszkos a gatyájuk... Nem tanították őket meg kiskorukban a seggtörlésre? Meg könyörgöm... Ha tudják,hogy nem tudják normálisan kitörölni,akkor dobják fel a seggüket a mosdókagylóra és mossák meg... hát ez nagyon durva. :D
2011. máj. 6. 17:13
 22/23 anonim ***** válasza:

ez bizarr, nem hallottam még ilyenről :O

ami így hirtelen eszembe jutott:

a: viccesnek tartják

b: erre izgulnak

c: bepisilnek/kakilnak, gáznak érzik a pelenkát, azért - szerintem az ellen sokat nem ér

d: nem tudják kitörölni maguknak

amúgy addig kell örülni, ameddig nem ob tampont dugnak fel a fenekükbe.

2011. máj. 9. 19:54
 23/23 anonim ***** válasza:
Utolsó: Én tudok olyanról, aki már megtette:D
2012. márc. 20. 11:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!