Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Libress betétet miért használ...

Libress betétet miért használ egyre több fiú osztársam?

Figyelt kérdés
csak azt látom hogy a társkájuk oldalából kivillan a zacsókja, gondolom :D nem viccből hordják maguknál?!
2011. ápr. 27. 15:57
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%

poén

nem nézed a szennyoldalakat?

Pózolj tamponnal a pofádban! Pózolj véres betéttel!

2011. ápr. 27. 18:21
 12/23 anonim válasza:
0%
Te jó ég...áááááááááááááááééééééééééééééééééééééé.........
2011. ápr. 27. 19:14
 13/23 anonim ***** válasza:

Ha ez nem vicc nem lehet hogy magömlésük van és nem akarják hogy tiszta ragacs legyen a gatyája,mert náluk még 6.-ban voltakinek elég sokszor volt,csak úgy spontán.De elég furcsa ez most hallok előszőr betétes fiúkról.

.

2011. ápr. 27. 19:41
 14/23 anonim ***** válasza:
0%
egyet modok maradj meg férfi :D betétet hagy meg csajoknak Dxd am is is röhögne pár csaj :D meglátná náad. osztálytásaid meg B..ik
2011. ápr. 28. 02:32
 15/23 anonim ***** válasza:
28%
Ha jól értem néhány előző hozzászóló vagy hozzátartozója a wc papír helyett használja? Azt hittem nincs lejjebb...de tévedtem.
2011. ápr. 28. 08:51
 16/23 anonim ***** válasza:
46%
Tályog is lehet a háttérben, ez magánügy, EGYÉBKÉNT
2011. máj. 1. 16:17
 17/23 A kérdező kommentje:
Oké hogy magánügy, de hát azért elég női dolog, nem?
2011. máj. 5. 19:53
 18/23 anonim ***** válasza:
0%

Az női dologigazad van,eleve egyre lányosabbak,sok női szinű felsőt hord,tapados gatyával,rózsa szín fülbevalóval,vasalt haj,festet haj,szemöldök,köröm stb.,nekem ez kicsit visszataszító már.Szóval egyre több a lányos köztük még viselkedésre is.

De a betétet csak hordják magukkal vagy használják is?Azért ezt tisztázni kellene,mert lehet azt hiszik ez valami jó hülyülés,meg jaj de menő.

De csak azt tudnám elképzelni ha használnák is hogy magömlés és a ragacsos előváladák miatt van,de akinek van egy kis IQ-ja az ebben az esetben nem mutogatná,kérkedne vele,hanem eldugán inkább.

De

2011. máj. 5. 19:58
 19/23 anonim ***** válasza:

04-27 16:24

talán néha ki kéne mosni szegénynek az alsóját

2011. máj. 5. 21:34
 20/23 anonim ***** válasza:
attól mert valaki emos, még nem kell libresst hazsnálnia
2011. máj. 5. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!