Lehet kapni fiúknak betétet enyhe vizelettartás céljából?
Hali!
Hány éves vagy, és pontosan, ill. részletesen mi a gondod?
Üdv: EE
igen lehet a gyógyászati segédeszközboltokban, de valóban
érdemesebb feliratni.azt hiszem az urológián írják fel.
25 éves vagyok.Néha elcseppenek, nemtudom visszatartani.
Nemrég jelentkezett ez.
Köszönöm a válaszokat.
Értem.
Glom, azért tudod és érzed is, hogy ennél azért RÉSZLETESEBB problémaleírásra lenne szükség...
_ Mit értesz "elcsöppenés" alatt? Egyáltalán mekkora mennyiségről beszélünk??
_ Pontosan mióta tart ez az egész?
_ Lelkileg hogy viseled? Mennyiben befolyásolja ez az egész az önbizalmadat, kapcsolataidat?
_ Dokinál, urológusnál voltál vele?
_ Eddig hogy próbáltad megoldani? Mit tettél a megoldás érdekében??
...stb.
Ahogyan azt már az előbb is kértem...RÉSZLETESEBBEN PLS! :-) Fejtsd ezt ki jobban! Kben hogy próbáljunk meg egyáltalán BÁRMI érdemlegeset is mondani? :-)
EE
Szerintem nem kell kifejtenie, felesleges találgatni mitől van.
egyetlen jó megoldás az hogy elmegy orvoshoz
@ Utolsó hszóló:
Le7, h. te ezt így gondolod, az én tapasztalatom azonban az ebben a témában, hogy nem 100, hogy ez szomatikus megbetegedés. Az is le7, hogy annak, hogy Kérdezőnk "elcseppen", valójában szabályozási probléma áll a hátterében, ami honnan máshonnan is indul6na ki, mint az agyból? Ebben az esetben hiába megy el az urológushoz, haza fogja küldeni, ha nem talál semmit, márpedig az inkontinencia szervi elváltozás miatt inkább az idősebbekre jellemző nem a fiatalokra.
De ám legyen... Ha a Kérdezőnk csak a tüneteit akarja kezelni, magát a problémáját nem... akkor ne válaszoljon. Oké... o.O
Azonban...
...Ha FONTOS neki a problémájának az OKA, hogy ne kelljen betétet vennie a boltban, erre külön pénzt kidobnia a mai világban fennálló nehéz anyagi körülmények között, inkább MEGOLDANÁ A PROBLÉMÁJÁT, akkor ne kéresse magát a kifejtést illetően, hanem részletezze, mi a baj?
Ő csöppen el, tehát, ez az ő döntése. Hadd döntse el Ő mit akar... betétet vásárolni, vagy inkább meggyógyulni!
EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!