Lehet kapni fiúknak betétet enyhe vizelettartás céljából?
OFF: Ebben igazad van, de nem is ez a cél, hanem az, hogy a legideálisabb megoldást meg le7ssen találni a Kérdező problémájára, mégha nem is közvetlenül a neten xtül. De talán inkább a Kérdező válaszoljon, mert a kérdéseim nem neked szólnak, nem te szenvedsz utócsöpögésben, tehát légy szíves, a Kérdező érdekében kérlek, ha nem tudsz építőlegesen hozzászólni a topikhoz, csak szkeptikuskodni és hitetlen Tamáskodni próbálsz továbbra is, akkor ne szólj hozzá mert azzal csak arra ösztönzöd a Kérdezőnket, hogy fojtsa magába a baját, ami köztudottan nem segít rajta, sőt, annál inkább elveszed a Kérdező önbizalmát attól, hogy megnyíljon, és kiadja a baját. Gondolj őrá! Nem neked kell meggyógyulnod, hanem neki, ezt tartsd szem előtt. Oké? :-)
@ KÉRDEZŐ:
Természetesen, ha az itteni szűkszavúságodat a szégyenérzeted okozza, és nem szeretnéd itt kifejteni problémádat, de megnyílnál, írj >>privit! Nem menthetetlen a bajod, és le7, tudok neked segíteni is.
Üdv: EE
Nemrég jeletnkezett ez a tünet kb. 1 hónapja,kis folt volt a gatyámon, aztán kb. 2-3 cm-es folt.
Éreztem,hogy nemtudom visszatartani.
Próbálkoztam betéttel,Tena-t vettem felragasztottam,kicsit szívott be,de az elmozdult nem volt jó.
Optimista vagyok és elfogok menni orvoshoz.
Hali ismét!
Naggggyon helyes... fő az optimizmus! :-)
Azonban nem ártana elgondolkodnod arról, hogy a probléma tüneteinek megjelenése előtt változott-e vmi ott nálad? Akár az életedben... akár beteg voltál, akár történt vmi, ami lelkileg akár negatívan befolyásolt... o.O ˙ Bármi! :-o
Éreztél-e pl vmi változást magadban, lelkileg/fizikailag/egészségileg...? Nem-e lett érzékenyebb a prosztatád? Nincs-e vmi fájó, esetleg sajgó, vagy ezek nélkül pusztán szokatlan, kellemetlen,... ún. "diszkomfortérzésed" a hasi/deréki/fari/gáti tájékon, esetleg ha érzed a prosztatádat?
Addigis... míg válaszolsz, íme egy kis olvasnivaló:
>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__7..
Nincs mit! :-)
Próbáld ki! Vesztenivalód -- úgy glom -- nincs vele.
Azonban a KEGEL-gyakorlatok csak akkor fognak használni, ha mellette az önbizalmad, és a gyógyulásba vetett hited, (optimizmusod) is rendben van. A szabályozási problémák (vizelés, ejakulálás, székelés) főokát -- ha nincsenek szomatikus tünetek hiányában -- a pszichében kell megkeresni és megoldani.
Remélem tudtam segíteni neked. Aztán, ha vmit nem értesz, netán bármi kérdésed merülne fel, itt vagy >>priviben elérsz. Urológushoz prosztatavizsgálatra azért menj el, és ne félj... kibír6ó... ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!