Barackmag napi adagja megelőzés céljából?
Figyelt kérdés
Úgy tudom megelőzi egyes rák betegségeket,és több pozitív hatása is van. Egy közeli ismerősöm ettől gyógyult meg rákból,neki napi 5db-ot kellett ennie. Nem találok neten olyan természetgyógyászt,akitől lehet kérdezni,ti tudjátok,mennyit kell enni megelőzés céljából? Köszi2011. okt. 6. 13:54
1/1 anonim válasza:
ehetsz belőle 10-20 dbot is, ez élelmiszer! A benne lévő cián nem mérgező, mert más olyan elemek is vannak benne amik egymással összhangban vannak, nem véletlen hogy a hunzák, akik napi szinten fogyasztanak sárgabarackot, és magot is, 100 éven felüli átlagéletkorral rendelkeznek.
Csak itt mifelénk ijesztgetik a jó népet hülyeségekkel, hogy minden vitamin mérgező ha többet szedsz mint a javasolt napi adag...., meg hogy a természetes gyógyítási technikák kóklerségek.
Én csak annyit mondanék neked, hogy ides-tova 8 éve szedem a dr Lenkeis közepes multivitamint, ami tudvalevő hogy többszörösét tartalmaz mindenből mint a javasolt, de én ennek ellenére sokkal jobban érzem magam, mint pl. 20 éves koromban. (Most 50 vagyok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!