Citromkúra lúgosítás céljából?
üdv!
nagyon sok "savas" ételt eszek, mondhatni úgy is, hogy egész nap csak azokat eszem. csirke,rizs, zöldségek nem igazán.
olvastam a "savasodás" jellemzőit, is szinte mind illik rám, ebből következtetek arra, hogy elsavasodott a szervezetem. most itt ne jöjjön azzal a sok észlény, hogy a pufferrendszerek miatt ez lehetetlen, etc.etc. nyilván nem olyan drasztikus elsavasodásra gondolok,hogy intenzív osztályon lenne a helyem, hanem csak ép határokon belül, ami épp elég arra, hogy érezzem magamon a negatív hatásokat.
kérdésem az lenne, hogy neten lehet olvasni a citromkúrát, mely lúgosító kúrának is nevezhető, ez használ valamit? lényege az, hogy 19napos(tizenkilenc) a kúra, 1 citromról kezdjük, és 9ig megyünk fel/nap.
véleményeket szívesen fogadok!
köszönöm
Kedves első: hiába savas a citrom, mivel citrusféle, így lúgosít. "Narancs, mandarin, grapefruit, lime, citrom: ezek az ismertebb citrusfélék, melyek hazánkban is könnyen hozzáférhetők. Igen magas C-vitamin, karotin- és flavon-tartalommal rendelkeznek, magas rosttartalmuknak köszönhetően pedig nemcsak az emésztésedet segítik, de a felesleges zsírok megkötésében is jelentős szerepet töltenek be."
Amúgy ihatod a citromot, de csak higítva. én lúgosító teát szoktam citrommal ízesíteni.
15:06!
Igazad is van, meg nem is. A normális állapot a savasság, csak a mértéke nem mindegy. Különben tényleg átestek a "nagyokosok" a ló túloldalára, szinte divatot csináltak ezzel a lúgosító mizériával, meg az agyon fertőtlenítéssel, közben többek között a bőr VÉDŐ SAVKÖPENYÉT is tönkre tehetjük vele, aztán csodálkozunk a sok gombás megbetegedéseken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!