Ha kivered utána szoktál használni valamilyen betétet az utóváladék felfogására?
Figyelt kérdés
2011. jan. 30. 11:57
2/9 anonim válasza:
Betétet? Azt hogyan? Bocsi de nem tudom elképzelni a dolgot. Te ezt konkrétan hogyan képzelted el? :)
4/9 A kérdező kommentje:
vettem egy csomag betétet és kiverés után felteszek egyet,így nem lesz olyan a gatyám még-
2011. jan. 30. 12:06
5/9 anonim válasza:
Ha kivered akkor már verd ki rendesen ...
8 éveseknek való pelenkát szoktunk berakni és 10 napig nem megyünk utcára. Ez van.... :D
6/9 anonim válasza:
Ha kiverem, akkor előváladék van...utána pedig a tényleges ondó... utóváladékot még nem tapasztaltam, de biztos csak velem van a gond... Betétet mégis miként képzelted el? Nem... nem használok semmit. Egy-kétpapírzsepivel lerendezem és ennyi... utána nem sokkal fürdés...
7/9 anonim válasza:
Neked komoly problémáid vannak. Ez komoly!
8/9 anonim válasza:
Kiverés után mosd meg, egy kicsit húzkodd végig, és pisálj egyet, mert fertőzés is kialakulhat, ha bennmarad egy kis sperma. (Azonnal nem fog sikerülni, de pár perc után már megy a pisa.)
Ez a minimális higiénia, ami kell. Betét? Ez tényleg abszurd ötlet.
9/9 anonim válasza:
Vizeléssel lehet a legjobban megoldani a húgycső "átöblítését".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!