Herecsavarodás? Ezen múlik az életem. Mindenki segítsen! Kép is van.
Hát, rendben van.
A fájdalom szúró, lüktető volt, és meg is duzzadt valamennyire a golyóm.
Előzménye talán annyi lehetett, hogy kényelmetlenül feküdtem, ezen kívül semmi szokatlan.
A színe és a hőmérséklete egyáltalán nem változott.
A rajz figyelemfelkeltés, és egy kis +információ. Nem a művészi értéke miatt jött létre.
Egyébként minden igaz, amit elmondtál, de elméletben ez sokkal könnyebb, mint gyakorlatban.
Tulajdonképpen mire odaértem a fájdalom szinte teljesen elmúlt. Ennek ellenére bementem, hogy megtudjam, hogy van-e valami baj. Egy fiatal doktornő volt az ügyeletes. Feltett néhány kérdést, utána "megvizsgálta a helyzetet". Elmondta, hogy az én teóriám helytelen, mivel sokkal nagyobb fájdalmat éreznék, ha erről a betegségről lenne szó. Igazából nagyon túlreagáltam a dolgot,de nem bántam meg, hogy elmentem.
Köszi még egyszer minden segítséget (:
Részemről igazán nincs mit! (:-D
Azonban a lélekjelenlét megőrzése akkor le7séges, ha képes vagy megnyugtatni magad akkor, amikor pont szükséged lenne rá. Ez nem nehéz, ha tudod uralni a félelmedet, és tudod elméletben is, mit kell tenned, ha baj van. Gyakorlatban ez csak akkor tűnik nehéznek, ha nincs önuralmad, nem tudod stresszhelyzetben egy helyre összpontosítani a figyelmedet és nem vagy talpraesett.
Azt viszont mindenképpen jegyezd meg:
HA EGÉSZSÉGÜGYI VÉSZHELYZET ÁLL FENN, NE IDE ÍRJ KI ÚJ KÉRDÉST, HANEM NYOMÁS A DOKIHOZ!!!
> INKÁBB ÖNSZÁNTADBÓL FORDULJ ORVOSHOZ még a probléma elsúlyosbodása előtt, MINT MÁSOK (pl. haverok, család, mentő... stb) VIGYENEK KÉSŐN, akár az akaratod ellenére, MIUTÁN A BAJ MÁR ELSÚLYOSBODOTT!!! :-O
Ez egy örök igazság. Az ostoba ember megvárja míg a baj kialakul, akkor kezdi el kezelni. AZ OKOS EMBER MEGELŐZI! Nekem is az a célom a hozzászólásaimmal, hogy te többet tudj meg önmagadról, a le7séges problémáidról, és ha baj van, tudd, hogy MINDIG VAN MEGOLDÁS, CSAK IDŐBEN LÉPNI KELL AZ IRÁNYÁBA, nyugodtan, és higgadtan! Ne idegesen rohangálj, hanem légy tisztában, hogy elsőre hiába hiszed azt, hogy az már a világvége: NEM AZ!
Állj meg kétlábon, hűtsd le magad, és hidegvérre törekedve keresd meg a szaksegítséget a problémád MIELŐBBI megoldásához!
Az urológián voltál amúgy?
Örülök, hogy jól vagy. :-)
Üdv: EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!