Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Az egyik kisebb mint a másik,...

Az egyik kisebb mint a másik, herecsavarodás?

Figyelt kérdés
Üdv, here jellegű problémáim akadtak. A bal oldali herém vagy kisebb, vagy feljebb/beljebb csúszott mint a másik. Minden esetre azt vettem észre, hogy a jobb oldali normálisnak tűnik, a bal oldali pedig mintha elcsúszott volna. Nem emlékszem, hogy korábban ez feltűnt volna már, ezért gyanítom, hogy ez mostanában lett így. Fájdalmaim nincsenek és nem is vörös. De akkor most para van, vagy csak beképzelem? :P 21F
2011. jan. 5. 22:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha herecsavarodásod lenne akkor beleőrülnél a fájdalomba...
2011. jan. 5. 23:03
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem se herecsavarodás. Lehet, hogy mindig is ilyen volt csak nem vetted észre. A nők melle sem egyforma. Kis eltérés elég gyakori a kettő között. Ha nagyon zavar és csak ez foglalkoztat, keress fel egy urológus szakembert, hogy megnyugtasson.
2011. jan. 5. 23:05
 3/11 A kérdező kommentje:
Azt én értem, hogy beleőrülnék ha már megcsavarodott volna, de ez lehet valami előjel? Menjek dokihoz?
2011. jan. 5. 23:06
 4/11 anonim ***** válasza:

Szerintem ez teljesen normális.

Tudtommal a többségnek nem egy szintben van a kettő.

2011. jan. 5. 23:08
 5/11 anonim ***** válasza:
Ez semmi. De ha izgat a dolog, menj el urológushoz.
2011. jan. 5. 23:10
 6/11 A kérdező kommentje:

És esetleg hererák? Mert most utána néztem és a tünetei között találtam egy ilyet: - fájdalom vagy kellemetlen érzés a herében vagy a herezacskóban (a hererák - hasonlóan a többi daganatos betegséghez - korai szakaszában nem okoz komolyabb fájdalmat!)

Lehet, hogy csak ráparáztam és azért, de egy kicsit mintha ilyen huzó görcsös enyhe érzésem lenne heretájékon. :S

2011. jan. 5. 23:18
 7/11 anonim ***** válasza:

lábak között kevés a hely, tehát a herék úgy préselik be magukat, hogy a lehető legkisebb vízszintes helyet foglalják el, és erre függőleges irányban van lehetőségük.

olyan, hogy vízszintesen tökéletesen egymás mellett legyen 2 heregolyó, nem létezik. (vagypedig aránytalanul kicsik a testéhez képest)

2011. jan. 5. 23:32
 8/11 A kérdező kommentje:
Tény, hogy van kb 15-20 kilo feleslegem, vastagabbak a combjaim az átlagnál. 180cm/95kg
2011. jan. 5. 23:34
 9/11 anonim ***** válasza:
Azért én megnézetném azt a herét. A balnak elvileg jobban le kéne lógnia, mint a jobbnak.
2011. jan. 6. 00:18
 10/11 anonim ***** válasza:
Beszéljetek meg találkát. Ebből még akármi is összejöhet.
2011. jan. 6. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!