Herecsavarodás mennyire fáj?
Nagyon tud fájni és ha tényleges herecsavarodás van akkor bevörösödik és meg is duzzad
Ha ezek megvannak vagy a fájdalom nem múlik holnapig irány a doki
volt már itt olyan kérdező, akinek herecsavarodása volt
annyira fáj, hogy majd beszarsz
2015, herecsavarodásnál régen rossz, ha csak másnap megy el orvoshoz
ott órák kérdése, hogy megmarad-e a golyója
Èn nyugodtan lefeküdtem aludni aznap este,2óra múlva kegyetlenül fàjó balhere,alhasba szètsugàrzó fàjdalom,ès hidegràzàs,hànyinger keltett fel,jàrni alig tudtam a fàjdalomtól.
Hànyàs utàn mèg kb 20-25percenkènt sàrgàszöld jelentős mennyisègű sűrűbb màrmàr zselèszerű epèt hànytam egèszen az altatàsig,kb5 óra hossza telt el a műtètig összesen,az orvos azt mondta màr majdnem kèk volt a herèm de mèg èppen menthetőnek bizonyult.Èn
melegvizes fürdővel húztam az időt mielött kihívtam a mentőket, ami nèmi tüneti enyhülèst adott, de utàna rögtön mèg rosszabb lett.
Szóval ha hirtelen fellèpő erős herefàjdalmat tapasztaltok azzonal mentő , sürgőssègi.Mert fogy az idő!
Ne vàrjatok ,ne próbàlkozzatok ilyenolyan módszerekkel mert az idővesztesèget a golyótok bànhatja.
(Am tènyleg pokoli egy èrzès ,túlzàs nèlkül mondhatom )
28/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!