Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymaszűkülete van?

Fitymaszűkülete van?

Figyelt kérdés
"hete vagyunk együtt a párommal(én 22L,ő 29ffi).nem volt még közöttünk szex,de tegnap este az autóban volt egy kis simogatás a részemről neki,és bár sötét volt,tisztán látni nem láttam,de tapintásra olyan volt minta bár állt volna neki de nem tudtam a makkja mögé húzni a bőrt.nem volt a bőr feszes,tehát sztem még kellett vna tudnom hátrébb húzni neki.fitymaszűkülete lehet?ha eddig ő nem tulajdonított neki nagyobb dolgot akkor hogyan vegyem rá hogy menjen el orvoshoz vele?
2011. márc. 18. 14:23
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
A legnagyobb problémám az hogy hogyan vessem fel a témát,hogyan kérdezzek rá,hogy látta e már orvos,félek h rosszul fogja érinteni ha felhozom,de köszönöm,inkább ilyesmivel próbálkozzon,mint rögtön műtét,de sztem ez kevés lesz.
2011. márc. 20. 19:35
 12/30 anonim ***** válasza:
javasolnám, hogy mikor a kisfiadat viszed vizsgálatra, kérd meg, hogy ő is menjen veletek. ha lehet egészen be a vizsgálóba. Feltételezem, az orvos külön ki fog térni a fitymaszűkületre (mivel ez kisgyermekeknél nagyon gyakori), ha nem, hát kérdezz rá, amikor a párod is ott van. Ez talán megmozgat nála valamit. Biztos hogy nem jó neki így... Ha majd egyszer óvszer nélkül szeretkeztek, hogy fog beléd hatolni? A pasim szerint az egyik legjobb érzés a világon, mikor hátrahúzom neki a bőrt..beszélj vele, ne halogasd sokáig, ha szereted, ha ő is oda van érted, akkor megérti, hogy el kellene mennie orvoshoz. Amúgy a fürdés közbeni gyakori, de főképp rendszeres húzogatásst nagyon ajánlom. Fürödjetek együtt, beszélgessetek, simogassátok egymást, aztán észre se veszi ha a kezed oda téved..finoman húzd hátra amennyire csak lehet, fokozatosan javulhat neki...sok sikert!
2011. márc. 20. 23:16
 13/30 A kérdező kommentje:
Hát halad az ügy,ma elmondtam neki hogy ez engem nem zavar de ezt vettem észre,és hogy szerintem neki jobb lenne ha orvoshoz menne.azt mondta hogy utána nézett ennek a neten de orvoshoz nem volt akaratereje fordulni.felajánlottam hogy elkísérem.talán sikerük eljutnunk odáig,mindenkinek köszönöm a segítséget.
2011. márc. 21. 16:33
 14/30 anonim ***** válasza:
Azért ha sikerül urologushoz elvinned,akkor mond el külön van bennt vizsgálórész,pasi többnyire az orvos,és csak ő vizsgálná meg.De vigyázzatok a dokival,mert van hogy egybő körül akarják az embert metélni,ezt ne hagyjátok.Lehet elég lesz z-plasztika,két oldalt kicsit lazzítanak a bőrőn.Szóval előtte nézzetek azért körül,te is,hogy segíteni tudjál neki.Meg azért a kádban húzogatással nem árt magának,ha normálisan,lassan és óvatosan csinálja.
2011. márc. 21. 19:42
 15/30 anonim ***** válasza:
aztán ha megoldódott a probléma, (talán nem kell körülmetélni), vedd rá, hogy évente 1x kérjen a háziorvosától egy részletes vizsgálatot. Remélhetőleg tetőtől talpig megvizsgálja, és a fityma hátrahúzása sem marad el. Engem a pasim mindig elkísér nődokihoz, egy ilyen alkalommal vettem rá, hogy évente ő is eljárhatna alapos orvosi vizsgálatra. Ártani igazán nem árt. Tök egészséges, de mindig visszahúzza neki a bőrt a doki, ill. a heréket is nagyon alaposan áttapintja. Örülök neki, hogy törődik magával és nem hisztizik, mint sok srác, hogy jaj most mi lesz, megnézik a kukit is...tök természetes része kellene hogy legyen egy általános orvosi vizsgálatnak ez is.
2011. márc. 21. 23:33
 16/30 A kérdező kommentje:
Én mondtam neki ,hogy ezt a témát én nem hozom fel többet,azt is elmondtam,hogy jobb lenne ha látná orvos illetve hogy el is kísérem,de innentől rajta áll.én is említettem hogy attól mert megvizsgálják nem feltétlen csinálnak egyből műtétet,meg ilyesmit.várok,adok időt neki,hátha egyszer már azzal jön hogy volt dokinál.szerintem is indokolt lenne a rendszeres kontroll,főleg,hogy ilyen gondjai vannak.
2011. márc. 22. 19:08
 17/30 A kérdező kommentje:
Azért még annyit halkan megjegyeznék,hogy most itt van a fiam akinél ez a kuki huzogatás az aktuális,tudom,hogy mennyire fontos ez hogy őt későbbiekben az én nemtörődömségem miatt kialakult dolgok ne gátolják.6-7-8évesen még látja a szülő a srácok nemi szervét így a szülőnek látnia kell ha gond van,későbbiekben úgy is jön az önkielégítés,tehát nem tapad már le nekik. a párom anyjának nem tűnt fel hogy gond van?!
2011. márc. 23. 19:24
 18/30 anonim ***** válasza:
8 éves gyerek általában még nem szégyenlős a vérszerinti szülője előtt,olyan 11 évesen már nem szeretik ha zavarják őket,de elve ha úgy neveled,hogy tartsa tisztán mindig és már 4 évesen tanítgatod hogyan mossa meg akkor nem is lesz szükség az állandó ellenőrzigetésre már egy idő után,mert természetes lesz,hogy azt is meg kell mosni,meg már iskolás korban lehet beszélgetni,hogy ha ne mossa valaki rendesen mik fordulhatnak elő.
2011. márc. 23. 19:59
 19/30 A kérdező kommentje:
Na igen,de az ő anyukája hol volt ebben az időszakban? :-) ezek a dolgok nagyban a kisgyermekkorban történő odafigyeléssel megelőzhető.
2011. márc. 24. 06:48
 20/30 anonim ***** válasza:

Csak egy dologra kell figyelni, főleg a gyereknél: nehogy az orvos vagy te feszítgesse és berepedjen a bőr és aztán a hegesedés miatt mindenképpen metszeni kelljen belőle.

Nekem egy teljes körülmetélést csináltak és használhatatlan, ronda péniszem lett.

Lyukakkal, foltokkal, irtó ronda és nagyon sokat drogozok, hogy legalább maszturbáláskor ne fájjon meg utána.... szex az nem megy... most kétmilliót gyűjtök, ez az egyetlen reményem, hogy egy visszaalakító műtéttel segítsenek, de az se 100%

És nem is holnap lesz

Szerintem ezt a tortúrát senkinek nem akarhatja senki, aki szereti a környezetét

2011. márc. 27. 00:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!