Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymaszűkülete van?

Fitymaszűkülete van?

Figyelt kérdés
"hete vagyunk együtt a párommal(én 22L,ő 29ffi).nem volt még közöttünk szex,de tegnap este az autóban volt egy kis simogatás a részemről neki,és bár sötét volt,tisztán látni nem láttam,de tapintásra olyan volt minta bár állt volna neki de nem tudtam a makkja mögé húzni a bőrt.nem volt a bőr feszes,tehát sztem még kellett vna tudnom hátrébb húzni neki.fitymaszűkülete lehet?ha eddig ő nem tulajdonított neki nagyobb dolgot akkor hogyan vegyem rá hogy menjen el orvoshoz vele?
2011. márc. 18. 14:23
1 2 3
 1/30 kovika97 válasza:
Ennek több oka is. Lehet hogy ha nem tulajdonít neki nagy szerepet akkor baj lesz, mert esteleg komoly a dolog Es ha nem tud róla akkor ... Szerintem szólj neki hogy mit tapasztaltal Es lehet hogy ő tudni fogja vagy ha nem Es neki sem stimmel a dolog akkor menjetek orvoshoz!
2011. márc. 18. 16:23
 2/30 A kérdező kommentje:
nekem is eszembe jutott h szólok neki de mivel nem rég óta vagyunk együtt,úgy gondolom hogy kínosan érezné magát miatta...
2011. márc. 18. 17:42
 3/30 A kérdező kommentje:
most olvastam vissza amit írtam,tehát 2 hete vagyunk együtt.beszélgettünk arról is hogy neki régebb óta nincs senkije és hogy nem szokott önkielégítést végezni.esetleg lehet ettől is,hogy jobban visszatapadt volna?
2011. márc. 18. 18:53
 4/30 anonim ***** válasza:
szia! Szerintem jó módszer erre, ha megkéred, hogy játszatok doktorosdit. Természetesen alapos vizsgálat legyen, még ott is..:-) Így rögtön meglátod, ha valami nem stimmel, nem csak sötétben fogod érezni. Ha meg nagyon tiltakozik a játék ellen, akkor sejthető, hogy valami nincs rendben, viszont akkor meg talán rávezet saját magától. De egy közös zuhanyzás is nagyon jó erre, a lényeg hogy te mosd meg neki ott, vagy pedig ha saját maga húzza hátra a bőrt, akkor figyeld meg...
2011. márc. 19. 11:12
 5/30 anonim ***** válasza:
0%

Egyetértek.

Mert a sötétben te láttál valamit, amiről nem tudod, hogy az-e valójában!?

Hogy korábban nem önkielégített és 29/F ez sokmindent gyanússá tesz e téren. Azonban arra is vigyázz, hogy le7 ő tud róla magában legmélyen, csak valami miatt nem vesz róla tudomást.

Amit figyelj meg az erotikus "vizsgálat" során, azt az alábbi topikban [2010-01-27 04:55]-kor írott hszsomban részletezem:

>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__6..

*** Annyi változás van itt, hogyha a párodnak fitymaszűkülete lenne, akkor a fitymavégi bojtban NEM izomgyűrű van, HANEM bőrgyűrű amely beszűkül, főleg ha hátrahúzod. (A hozzászólás frissítése folyamatban van.)

Az előző hszóló 5letét még annyival megspékelném, hogy miközben elkezded kényeztetni, bekötöd a szemét, és finoman kikötözöd az ő beleegyezésével, közben simogatod, cirógatod, érzékeien kényezteted. Ha szép lassan mész lefelé és a végére hagyod a fütyülőjét, és a heréit, el fog tudni annyira lazulni, hogy esetleg ne vegyen arról tudomást, hogy mi a célja ennek a vizsgálatnak!? Próbáld meg finoman, LASSAN (!) és óvatosan -- ha kell, egy kis síkosító segítségével -- teljesen hátrahúzni. Ha nem megy tovább egy bizonyos pontnál, figyeld a fékjét, hogy az előre húzza-e a makkját vagy sem, illetve keletkezett-e a makk csúcsától lefelé a fityma bármelyik részén gyűrű, amely horpasztja a makkot/pénisztestet, húgycsőnyílástól lefelé a has felé eső (hátsó)oldalon!?

Ha észleltél nála vmi rendellenességet, akkor azt ott és azonnal NE mondd még meg neki, viszont ha horpasztja a gyűrű valahol, annak a helyét nyugodtan bejelöl7ed filccel, ennek segítségével könnyebben rávezet7ed arra, hogy van ott vmi bibi, de ne mutass szánakozást, vagy sajnálatot, esetleg csalódottságot, akkor magába zárkóz6! :-o

Sugározz optimizmust, de légy vele együttérző! :-)

Jó szórakozást! ;-)

Üdv: EE

2011. márc. 19. 16:04
 6/30 A kérdező kommentje:
Ma este úgy is találkozunk,majd megpróbálom alaposan szemügyre venni.engem nem zavarna,de tudom,hogy ha gond van akkor orvoshoz kell fordulnia vele,ilyennel nem lehet játszani.nem említett semmit avval kapcsolatban hogy miért nem végez önkielégítést,hogy esetleg nem élvezné a szexet,és nem állt ellen amikor oda nyúltam neki,azt sem tudom,hogy ő figyelembe vette e vagy úgy van vele hogy ezzel együtt fog élni mert nem akar orvoshoz menni.köszönöm a segítséget,remélem csak én éreztem rosszul és nincs baj :-)
2011. márc. 19. 16:29
 7/30 A kérdező kommentje:
NA megvolt a nagy este és sajnos az a gond,amire gondoltam.merev állapotban abszolut nem lehet a makkjára húzni a bőrt,csak annyi a nyílás rajta hogy látni hogy ott van,de rá nem lehet.nem tudom mit mondjak neki,ez az ő érdeke hogy elmenjen.a merevedésben nem gátolja,nem szorítja sehol,esetleg annyi,hogy óvszerrel szeretkeztünk vagy 10-15percig de nem volt orgazmusa.gondolom gátolja benne,hisz nem olyanok az ingerek.a férfiaknak az egyik lelki legérzékenyebb része az a férfiassága,kínosan és megalázva fogja érezni magát ha szólok hogy valami nincs rendben,
2011. márc. 20. 06:45
 8/30 anonim ***** válasza:
Szio! én a helyedben mindenképp megpróbálnám rábeszélni egy orvosi vizsgálatra. Mondjuk erre magától is rá kéne jönnie. Mennyire szűk neki? Próbáltad nem merev állapotban is hátra húzni a bőrt? Esetleg közös fürdések alkalmával lehet segíteni, a meleg víz tágít..Na és pont ezért tartom fontosnak, hogy néha a fiúk is részt vegyenek részletes orvosi vizsgálaton, ne csak mi csajok. Az én pasim szerencsére egészséges, de olyan lelkiismeretes orvosunk van, hogy évente csinál egy ált. vizsgálatot és mindig megnézi a heréit, ill. a bőrt is visszahúzza. Na persze én is "megvizsgálom" rendszeresen, és pl. ő is segít nekem a rendszeres mellvizsgálatnál. Szerintem várnod nem nagyon érdemes, beszélj vele mihamarabb.
2011. márc. 20. 11:11
 9/30 A kérdező kommentje:
Nem tudom azt sem hogy miért nem ment el eddig vagy egyátalán volt e már valamikor is.nyugalmi állapotában sem lehet visszahúzni a bőrt.nem tudom hogy beszéljek erről vele,van egy 1éves kisfiam akinél pont most lesz aktuális a fütyihúzogatás épp ennek a problémának a megelőzésére,valahogy vezessem rá ezzel e témával?szívesen elkísérem az orvoshoz is ha kell,és engem nem zavar de tudom hogy neki jobb lenne...
2011. márc. 20. 17:40
 10/30 anonim ***** válasza:
ha csak kicsit nem megy tovább,akkor kádban,meleg vízben mindig húzogassa aztán majd lazzul a bőr és hátrább tudja húzni,nekem ez még egy 30 éves havernál is bejött,de idő és rendszeresség kell hozzá.
2011. márc. 20. 19:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!