Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Milyen étrend kell, hogy hízzak?

Milyen étrend kell, hogy hízzak?

Figyelt kérdés

Üdv!

Az a gondom, hogy már egy jó ideje nem hízok és elég vékony is vagyok... és ezen szeretnék változtatni.

196 cm magas és 70 kg /18 éves/

A kérdésem az, hogy mit javasoltok, miket egyek, hogy hízzak?

Megnéztem neten és a 86 kg lenne az ideális számomra... ha normálisan eszek majd (csirke és rizs kombinációról hallottam) , a javasoltak alapján, akkor 4 hónap alatt elérhetem a megfelelő testsúlyt?

A válaszokat előre is köszönöm!

2011. márc. 7. 22:46
 1/5 anonim ***** válasza:

huh mintha csak én írtam volna a kérdést... nekem is pont ezek az adataim. csak 20 vagyok már. ezzel a magassággal voltam már 65 és 77 kg is. nehéz hízni nagyon sajna. annak örülök h tudom h legalább nem csak én vagyok ennyire vékony =D

kérdésedre a válasz: 4 hónap alatt nem hiszem sajna. kezdj el járni kondizni is az is segíthet, szedj multivitamint és zabálj. csirke + rizs elvileg jó, de azért mást is egyél. am nekem csak tömegnövelővel sikerült híznom 77re, de az meg drága és ha abbahagyod akkor visszafogysz.

2011. márc. 7. 22:54
 2/5 anonim ***** válasza:
ja és sok sikert azért és ha rájössz vmi okosságra még akkor azért szólj nekem is =D
2011. márc. 7. 22:55
 3/5 A kérdező kommentje:
és milyen tömegnövelőt szedtél? és meddig tartott, míg felhíztál annyira? az étrendedre odafigyeltél vagy azt nem nézted? :)
2011. márc. 7. 23:04
 4/5 anonim ***** válasza:

huh hát 2 éve is van már h elértem azt a rekordomat. ja 18 évesen. nem akarok hülyeséget mondani mert már nem emlékszem de sztem olyan fél év alatt. előtte is kondiztam már meg ettem tömegnövelőket, de rá kellett érezni erre az egészre, kellett előtte egy kis tapasztalat. Twinlab 100% WHEY PROTEIN FUEL 5lbs ettem anno, de a biotech brutal gainer is bejött nekem. és természetesen az étrendemre is odafigyeltem. kreatinnal is próbálkoztam de annak annyira nem láttam eredményét.

VISZONT utólag nézve a dolgokat úgy érzem nem éri meg tömegnövelőkre költeni a pénzed. legalábbis ha nem vagy gazdag :D mert kb annyira jó h nyárra felfújjad magad picit, aztán úgyis utána visszafogysz. bár lehet ez csak nálam van így...

mindenesetre próbáld meg ha úgy gondolod úgyis csak saját maga dolgaiból tud tanulni az ember. annyi hasznosat még tudok mondani, h ne egyből akarj 86 kiló lenni, hanem apránként tűzd ki a célod pl 5 kilónként. ja és tavasszal megy a legjobban a hízás (legalábbis nálam) szal hajrá =)

2011. márc. 7. 23:18
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi!
2011. márc. 7. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!