Pszichoszomatikus uton alakulhatnak ki prosztatabantalmak?
Az a helyzet, hogy mar eleg regota szorongok es kisebbsegi erzessel kuzdok a nemi szervem merete miatt. Az elmult egy evben tortentek olyan esemenyek, amik miatt kicsit melyebbre sodrodtam ebben a dologban.
Az a kerdesem, hogy az ilyesfajta szorongas miatt, pszichoszomatikus uton alakulhatnak-e ki prosztatabantalmak?
Ha igen, mi a megoldas? Ugy tudom, hogy a Gentos nevu termek hatasos, de melle esetleg erdemes valami szorongas elleni gyogyszert is kiprobalni?
Azért nem ártana tisztázni, hogy pontosan mi a baj, magyarán urológus azért lássa.
Az hogy a nemi szerv mérete miatti szorongás rámegy a prosztatára? Nekem ez a betegségbelemagyarázósdi egy kicsit erőltetett. Szorongás vezethet testi betegségekhez, és a szorongás kezelése ettől függetlenül is fontos lehet, de lehet hogy semmi köze hozzá.
A Gentos, mint homeopátiás szer persze tökéletesen alkalmas a szorongás oldására. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!