Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Pszichoszomatikus uton alakulh...

Pszichoszomatikus uton alakulhatnak ki prosztatabantalmak?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy mar eleg regota szorongok es kisebbsegi erzessel kuzdok a nemi szervem merete miatt. Az elmult egy evben tortentek olyan esemenyek, amik miatt kicsit melyebbre sodrodtam ebben a dologban.

Az a kerdesem, hogy az ilyesfajta szorongas miatt, pszichoszomatikus uton alakulhatnak-e ki prosztatabantalmak?

Ha igen, mi a megoldas? Ugy tudom, hogy a Gentos nevu termek hatasos, de melle esetleg erdemes valami szorongas elleni gyogyszert is kiprobalni?

2011. jan. 24. 16:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen.
2011. jan. 24. 18:24
 2/4 anonim ***** válasza:

Azért nem ártana tisztázni, hogy pontosan mi a baj, magyarán urológus azért lássa.

Az hogy a nemi szerv mérete miatti szorongás rámegy a prosztatára? Nekem ez a betegségbelemagyarázósdi egy kicsit erőltetett. Szorongás vezethet testi betegségekhez, és a szorongás kezelése ettől függetlenül is fontos lehet, de lehet hogy semmi köze hozzá.

A Gentos, mint homeopátiás szer persze tökéletesen alkalmas a szorongás oldására. ;)

2011. jan. 24. 23:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Miért pont az ne? Bármi kialakulhat ilyen alapon. De azért csakugyan indokolt az orvosi vizsgálat is.
2011. jan. 26. 10:05
 4/4 anonim válasza:
Hihető a történet. Kezeltesd a szorongást, mielőtt a testi tünetek állandósulnak, mint nekem.
2012. dec. 27. 01:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!