Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mit lehet tenni merevedési...

Mit lehet tenni merevedési zavar esetén, ha nem szervi okról, hanem pszichoszomatikus problémával állok szemben? Többi alul.

Figyelt kérdés
Nem akarok elmenni szexuálpszichológushoz. A tüneteim, hogy mikor odaérne a pillanat a szexhez, egyszer csak lelankadok, és beidegesedek.. A tabletták se segítenek nagyon... Kérlek segítsen olyan aki már túlesett ilyenen.
2010. máj. 8. 13:09
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
pohár bor?
2010. máj. 10. 00:32
 2/3 anonim ***** válasza:

Hali!

Nekem szerencsére nincsenek ilyen problémáim, azonban mivel látom, hogy senki nem reflektál a feltett kérdésedre, és beéred velem, akkor megpróbállak kisegíteni, vagy ha azt nem is, de vmi irányt mutatni. :-)

Ha egyértelműen diagnosztizáltad, hogy pszichoszomatikus problémád van, -- tehát a lélek okozza a test problémáit, -- akkor sűrgősen beszélned kell vkivel, akiben megbízol. Vmi gátlás lehet benned, amit másképpen nem mersz kiadni magadból, mert szégyelled magad, feltételezem, hogy emiatt nem mész szexuálpszichológushoz sem. Ha nem ezért, akkor nem tudom, de nagyon fontosnak tartom tisztázni, miért nem AKARSZ meggyógyulni ill. miért NEM MERED a szakértő segítséget igénybe venni!?

Megkérdezhetem...

_ Hány éves vagy, és a problémád mikor és hogy kezdődött?

_ Milyen a testalkatod? Milyen magas vagy és mekkora a testsúlyod?

_ Van-e vmi fix rendszer (biztos pont) az életedben?

_ Sportolsz? (Ha igen, mit, és mióta, vagy mitől-meddig??)

_ Dohányzol?

_ Mennyire stresszesek a hétköznapjaid?

_ Utoljára mikor voltál teljes kivizsgáláson?

_ Önkielégíteni szoktál? Ha igen, milyen rendszeresen?

_ Önkielégítés során vannak-e problémáid az erekcióddal?

_ Milyen tablettákat szedtél és mire fel?

_ Fix kapcsolatban/házasságban élsz, vagy csak alkalmi partnerkapcsolatban?

Arra kérlek, részletezd ki a problémádat, hogy lássam, mi és hol lehet a baj!?

Ki küldött el szexuálpszichológushoz, és miért nem akarsz elmenni hozzá?

Még mielőtt válaszolnál, van egy kérésem feléd: "Ne aggódj!" :-)

:-o Ha aggódsz, nem tudsz higgadtan, tiszta fejjel gondolkodni, és lekókadsz, akár a fütykösöd, éppen ezért nyugodj meg, és törekedj arra, hogy az elnegatívosodott hozzáállásodat fejreállítsd, és állj hozzá pozitívan a gyógyulásodhoz! Oké? :-o

Fel a fejjel! Oké?

Üdv: EE

2010. máj. 10. 03:04
 3/3 anonim ***** válasza:

Persze,... ha nem válaszolsz, akkor ne is várj segítséget!

Aki mer az nyer. Ezt viszont a saját bőrömön tapasztaltam meg néhány héttel ezelőtt.

Gondold végig,... mit vesztesz azzal, hogy beszélsz velem?

Olvass vissza több topikot is nyugodtan. Másokkal is beszélgettem már kböző témákban, és a jelentős részének megoldódott a nyavalyája. De ha csendben maradsz és behúzod gyávaságból füled-farkad... attól szted meg fogsz gyógyulni? Mert sztem nem.

Ha itt restellsz válaszolni, akkor írd meg nyugodtan >>priviben. Ott sokkal diszkrétebb közegben levelezhetünk.

Üdv: EE

2010. máj. 15. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!