Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hogyan működik a fitymaszűküle...

Hogyan működik a fitymaszűkület műtét?

Figyelt kérdés
Rövid a fitymafékem. Szóval ha elmegyek a műtétre, akkor 10 perc alatt kész és jöhetek is haza, vagy ott kell maradni? És utána milyen érzés utána pontosan, mármint mikor fáj, és hogyan kell kezelni?
2011. jan. 22. 18:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
@ 18:56 ..Circumcisio
2011. jan. 23. 17:52
 12/13 anonim ***** válasza:

Halisztok ismét!

@ 18:56

TKM tehát teljesen feszes a bőr ha merev a bré, vagy azért maradt még rajta vmi?? (RKM)

(INFÓOFF: Az azonosításhoz használt időkód előtti "Kukac"-jel ("@") annyit jelent a csevegő- ill. fórumszlengben, hogy "-hoz/-hez" ill. "-nak/-nek", vagyis, konkré valakihez/valakinek szól az üzenet.

Ha nekem szánsz üzit itt a fórumon, akkor azt írd: "@ EE"! :ON)

@ 20:43-as:

Veled mi a helyzet?

Gyere beszéljük meg, addig meg próbáld kihúzni vhogy! A jó döntéshez idő kell (persze nem túl sok)... az elhamarkodott döntések jó véget sosem szülnek a dolgoknak, ezt már eddig számtalanszor meg is tapasztal6tam sajnos, akár saját magam, akár másvki esetében.

===== =====

@ KÉRDEZŐ:

Mivel nincs külön összehasonlító oldal, így a kérésedre... (is, meg mások kérésére is) ...elkezdtem írni egyfajta összegzést, amin a fitymaszűkületek típusait gyűjtöm fotókkal együtt egy csoportba. Mivel feltölteni számomra elég nehézkes a szgépem csigasága miatt, így felleltem jónéhány képet (közülük többet elég gyomorforgató tartalmú ill. "meleg" oldalon találtam, mivel a normális médiában használ6ó anyag nemigen van), amint kész lesz és ismételten átlektoráltam, fel fogom ide tenni.

Ennek segítségével megpróbálom számotokra közRt7ő módon is szemléltetni egyes -- egymástól vmelyest -- különböző fitymaproblémák jellegzetességeit.

KÉREM NEM MODERÁLÁSRA KÜLDENI SENKI ÁLTAL!!! :-O

Amíg ez elkészül, addig türLmet kérek mindenkitől! :-o

Üdv: EE

2011. jan. 23. 18:51
 13/13 anonim ***** válasza:

Itt valami büdös az egyik válaszoló esetében, az orvosa nekem gyanús! Elég kell, hogy legyen egy részleges metélés, nem kell SOHA teljes körülmetélés!

Vigyázzatok, kihez mentek és kinek a kezébe adjátok a farkatokat... hát csak egy van belőle. Gondoljatok bele, nem létezhet olyan, hogy az EGÉSZ előbőrt le kell vágni, a beszűkült rész egy erős szűkület esetén mennyi lehet max? Én nem tudom elképzelni, hogy bárkinél is több lehetne, mint az egész fityma kétharmada vagy háromnegyede! Ennél többet minek kell levágni? Hogy még a makk pereme se legyen védve? Az kinek jó? A dokinak?

Én nagyon rosszul jártam a teljes körülmetéléssel, szerintem minden darabot, amit csak lehet, meg kell menteni az ember testén meg testében...

Keress másik dokit!

2011. jan. 29. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!