Csak nem rájöttél (te is, mint sok más eleinte aggályoskodó fiatal), hogy a félelmeidnek valójában semmi alapja nincs, Kérdező?! :-)
Ettől retykettél te annyira?? :-D
Egyébként mikor volt a vizsgálat, és hogy zajlott? Azt megosztod még velünk némi részletességgel?
A fékedet nem vette észre? Nem küldött tovább szakrendelésre?
Üdv: EE
2011. jan. 25. 15:15
22/25 anonim válasza:
Na akkor ezek szerint nem is vizsgált meg,meg sem nézte?Csak kérdezgetet vagy mi volt?
Viszont ha tényleg rövid a féked,a szüleiddel beszélj róla a saját érdekedbe,hidd el,még most kevésbbé ciki átesni hogy helyre hozzák,mint később,jobb időven elcsípni a bajt.Meg urológusnál többnyire van ilyen vizsgáló pavilon szóval csak a doki látna,azért ez is sokkal jobb,meg szinte csak férfi orvosok vannak.
2011. jan. 27. 18:50
23/25 anonim válasza:
Nálunk most volt vizsgálat és úgy volt hogy: bementem egyesével az osztályban levettem a pulcsit és a nadrágot felhúztam a pólot meghallgatta a szívem hátamat aztán pólot le nyakamat megnyomkodta hajoljak előre utána letoltam a gatyát térdig megnézte a heréket megnyomkodta megemelte kitapogatta a mellékherét aztán hátra húzta fitymát a fütyin kicsit megnyomkodta a makkot szét húzta a húgycsőnyílást majd bőrt vissza felöltöztem kimentem és amikor a szurit kaptuk akkor is a fiúk együtt mentünk be és hátra kellett húzni a fitymát és amikor mindenki a szurit utána kellett vissza huzni a doki előtt ennyi. Nem volt nagy valami kibirtam
2012. nov. 6. 10:36
24/25 anonim válasza:
10:36: de milyen iskolában csinálnak ilyesmit? Nálunk sosem volt...
2012. nov. 8. 18:56
25/25 anonim válasza:
Általános iskola 7.-osztályba járok többet nem mondok mert nem szeretnék bajt belőle és nálunk mindíg így van az orvosi vizsgálat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!