Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Iskolai nemi szerv vizsgálaton...

Iskolai nemi szerv vizsgálaton bemetszhetik a fékem?

Figyelt kérdés

Jövő héten lessz nemi szerv vizsgálat az iskolában, rövid a fékem ezért lehet, hogy ott be is metszik? :S

12 f

2011. jan. 15. 12:57
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogják :)
2011. jan. 15. 13:00
 2/25 anonim ***** válasza:
59%
mi az hogy nemi szerv vizsgálat!?????az iskola orvosnak SEMMI köze a te nemi szervedhez,és máséhoz sem!Nem kötelező részt venned rajta,meg van hozzá a jogod!
2011. jan. 15. 13:03
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem! Csak a nemi fejlődést nézi, hogy szőrösödsz-e. Azért ha tényleg úgy látod, hogy rövid a fék, minél előbb menj el urológushoz.
2011. jan. 15. 13:11
 4/25 anonim ***** válasza:

Szia!

Ezt mondták a suliban, hogy erre készüljetek? Mende-monda vagy tanár szólt előre? Melyik suliba jársz?

Amúgy nem kell félned! Egy dolgot kérjetek közösen tanárral megbeszélve, hogy csak egyesével vizsgáljanak titeket! Hallani olyan szóbeszédeket, hogy volt, hogy több gyermeket szerettek volna egyszerre vizsgálni. Ha tudod, hogy ilyen bajod van, akkor jó ha kivizsgálnak. Minden egyéb kis baj kiderülhet, amit jobb idejében kezelni, mint felnőtt korban. Ne tartsd cikinek vagy rossznak a vizsgálatot.

Amúgy az iskolai vizsgálatok lényege, hogy kiderüljenek a betegségek és normális szakorvoshoz irányítsák a gyerekeket. Tehát a normál iskolai szurin kívűl, ami törvényileg van leírva, hogy születéstől felnőtt korig mit kapnak a gyerekek más, "fájdalmasabb" beavatkozást nem végeznek! Nagy valószínűséggel megnézik a fütyiteket, felhúzzák rajta a bőrt és megnézik, hogy mind a két herétek le van e szállva. Ha az orvos úgy látja, hogy tényleg rövid a féked, akkor ír egy beutalót gyermekurológiára, hogy keressétek fel a szülőkkel együtt. Ha netán előre megkéred anyát vagy apát, hogy menjetek el kiválasztott urológiára és kértek papírt a vizsgálatról, akkor a sulis vizsgálaton bemutathatod és kérheted az orvost, hogy ő már ne nézze meg. (ha olyan orvos az iskolai orvos, akitől féltek) Ellenkező esetben vegyél erőt magadon és mutasd meg az iskolai orvosnak. Kinevetni nem fog, mert már látot pár meztelen testet és ez a "szakmája". És nem is biztos, hogy akkora a baj a fütykössel... Előre ne félj. Nem fog bántani.

Ha megvolt a vizsgálat írsz, hogy milyen volt?

2011. jan. 15. 13:18
 5/25 A kérdező kommentje:

Tanárunk szólt..

Attól félek még, hogy mint például ovodában 4-5 fiút küldtek be egyszerre és úgy nézték meg, semmi nem takarta el, csak lefeküdtünk és mindenki mindent látott:S

2011. jan. 15. 13:24
 6/25 anonim ***** válasza:
35%
Hagyjuk már ezt az elmebeteg jogod van hozzá dumát. Persze. Minden "betegnek" joga van hozzá hogy ne járjon orvoshoz. Szétrohadhat a foga, áttétes rákos lehet, ××arhat az egészre. Előbb írtam, hogyha anyával, apával felkeres egy urológiát és visz papírt kérheti az orvost, hogy ne nézze meg! Valóban így van. Mi a jó? Ha most nem megy egy hétig suliba, hogy elkerülje a viszgálatot vagy beolvas a dokinak. És? Ne derüljenek ki alapvető betegségek ilyen korban, majd felnőtt korban szívjon vele szegény? Ne akarj neki rosszat! Előre tudják a vizsgálatot, ha valóban tanár szólt. Majd a szülők eldöntik, hogy mit szeretnének. Ne akard te eldőnteni őhelyette és a szülei helyett!
2011. jan. 15. 13:29
 7/25 anonim ***** válasza:
94%
Ha valóban tanár szólt beszéljetek vele, hogy CSAK ÉS KIZÁRÓLAG egyesével vagytok hajlandóak bemenni a doktorhoz! Ez lenne a minimum és ha ezt nem teljesítik valóban lépjetek fel közösen a vizsgálat ellen. Amúgy essetek túl rajta. Jobb ha most derül ki egyéb betegség, mint felnőtt korban szívtok vele. Hidd el nekem. Tudom, hogy ciki lesz, de felnőtt korban is az lesz.
2011. jan. 15. 13:34
 8/25 anonim ***** válasza:

Szerintem csak megvizsgál, ha akarna veled valamit csinálni, akkor ad egy papírt, hogy a szüleiddel menj el orvoshoz.

De én még ilyen vizsgálatról nem hallottam iskolákban, nekünk nem volt...

2011. jan. 15. 13:35
 9/25 anonim ***** válasza:
Nem kell aggódni, ugyanis az iskolaorvosnak sem a képzetsége nem jogosítja fel vagdosásra és megfelelő eszközei sincsenek.
2011. jan. 15. 14:03
 10/25 anonim ***** válasza:
72%
ekkora *aszságot sose hallottam még, iskolában nemiszerv vizsgálat? hova jársz te? .....
2011. jan. 16. 00:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!