Canesten vagy pimafucort krémmel kenhetem a párom ha nekem gombás fertőzésem van, de ő tünetmentes?
Jaaaj lányok!
Az antibiotikum nem válogat hasznos és nem hasznos bacilusok közül. Ezért van az, hogy ha egy nő antibiotikumot szed, akkor a hüvelyében lévő rendes bacik is áldozatul esnek, nincs mi védje a hüvelyt. Ezért lehet az antibiotikum kezelést követően (tehát nem attól!) nagyobb esélye egy esetleges gombás fertőzésnek. Ezt elkerülendő szokták javasolni az antibiotikum szedése alatt pl. az intim zuhanyt.
Mindenképpen kérdezd meg a dokidat, mert a párodnak is lehet szüksége gyógyszeres kezelésre (antibiotikum szedésére), nem biztos, hogy csak a krém elegendő.
Szia.
Még annyit tennék hozzá,hogy gyógyteás ülőfürdővel még jobban járnátok,és ott az antibiotikum káros hatási sem érvényesülnének.Az én dokim klinikaigazgató,mégis gyógyszer helyett először az ülőfürdőt és a teafogyasztást javasolja(már persze,aki megcsinálja),és ha annyira nem válik be,akkor jön a gyógyszer.De velem pl.még egyszer sem fordult elő,hogy antibiotikumos kezelés kellett volna...
A szeretkezésről még annyit,hogy én szexmániás vagyok,de amikor réges-rég viszketett-csípett-égetett-fájt,nem volt kedvem szeretkezni,a ping-pong effektusról meg ne is beszéljünk még ha gumival is vagytok együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!