Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Tünetmentes HPV a férfiban...

Tünetmentes HPV a férfiban okozhat átadás után a nőnél szemölcsöket?

Figyelt kérdés
Egy: nálam ez a férfi volt az első, előttem sok partnerrel, (valószínű, hogy hordozó), tünetei tudtommal nem voltak. Nem alkalmi kapcsolatról van szó. Nálam a szemölcsöket okozó típus jelent meg. Létezik, hogy ami nála nem okozott szemölcsöket, az bennem vele ellentétben ilyet produkált?
2010. okt. 15. 00:25
 1/6 anonim ***** válasza:
igen. tapasztalat.
2010. okt. 15. 02:35
 2/6 anonim ***** válasza:
A venerealis szemolcs a nemi szerven keletkezik, a virus okozza az immunredszer altalanos legyengulese eseten.
2010. okt. 15. 07:10
 3/6 anonim válasza:

Nem akarlak megijeszteni.Elmesélném a történetemet.

Pár évvel ezelőtt 18 évesen vesztettem el a szüzességem.A páromnak semmi tünete nem volt.Nekem 2 hónapra rá előjöttek a szemölcsök..Dokikhoz mentem egyből,akik lekezelően viselkedtek,(nem magán doki volt).Ide-oda küldözgettek,ugy beszéltek velem mint egy k*vával..7 hónapig csak irták fel a méregdrága gyógyszereket,de kb 2 szer vizsgáltak meg ez idő alatt..Meguntam,magándokihoz mentem..Kiderült hogy nem csak kivül,de már a méhszájon is voltak,10ft-os nagyságú karfiolok..Másnak be is kellett feküdnöm,megmütöttek..Amit leszedtek,azt ugye egyből szövettanra küldték..Kiderült h rosszindulatú volt..Azóta 21 vagyok,gyógyultnak csak 5 év után fognak nyilvánitani..De tünetmentes vagyok..

Tényleg nem ijesztgetni akarlak,de ha ilyenfajta gondod van,inkább magándokihoz menj...Remélem segítettem..

2010. okt. 15. 07:53
 4/6 anonim válasza:
utolsó vagyok.Megnyugtatásképp,az én esetem nagyon ritka.100 ból 1 nőnek válig rosszindulatúvá..Azis csak akkor ha nem kezelik időben...
2010. okt. 15. 09:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Hmmm... az ilyesmi nem évek alatt alakul ki?
2010. okt. 15. 10:27
 6/6 anonim ***** válasza:

Minden pasi tele van HPV-vel manapság.

Sajnos mi nők szenvedünk miattuk.

2010. okt. 16. 03:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!