Tünetmentes HPV a férfiban okozhat átadás után a nőnél szemölcsöket?
Nem akarlak megijeszteni.Elmesélném a történetemet.
Pár évvel ezelőtt 18 évesen vesztettem el a szüzességem.A páromnak semmi tünete nem volt.Nekem 2 hónapra rá előjöttek a szemölcsök..Dokikhoz mentem egyből,akik lekezelően viselkedtek,(nem magán doki volt).Ide-oda küldözgettek,ugy beszéltek velem mint egy k*vával..7 hónapig csak irták fel a méregdrága gyógyszereket,de kb 2 szer vizsgáltak meg ez idő alatt..Meguntam,magándokihoz mentem..Kiderült hogy nem csak kivül,de már a méhszájon is voltak,10ft-os nagyságú karfiolok..Másnak be is kellett feküdnöm,megmütöttek..Amit leszedtek,azt ugye egyből szövettanra küldték..Kiderült h rosszindulatú volt..Azóta 21 vagyok,gyógyultnak csak 5 év után fognak nyilvánitani..De tünetmentes vagyok..
Tényleg nem ijesztgetni akarlak,de ha ilyenfajta gondod van,inkább magándokihoz menj...Remélem segítettem..
Minden pasi tele van HPV-vel manapság.
Sajnos mi nők szenvedünk miattuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!