Én egy 14 éves fiú vagyok és az a kérdésem hogy én nekem amikor masztizok akkor a fitymát csak egy kicsit tudom hátra huzni szoval nem teljesen tudom a mak mőgé huzni és azt akarom tudni hogy ez fitymaszükület vagy nem?
Figyelt kérdés
2010. dec. 27. 22:56
21/24 anonim válasza:
Ha neked úgy jó akkor recskáz úgy.De mindig azért fürdéskor legalább húzd néha hátra a bőrt,szóval néha tornáztasd.
22/24 anonim válasza:
@Nflben 06:14
Ha neked az úgy kényelmesebb,... de ha szűkületed van, akkor mindenképpen kösd össze a kettőt, tornáztasd mereven a fitymát, húzd hátra amíg tudod, (kben beszűkül) és közben recskázz is. Lehet hogy kellemesebb, ha nem húzod le a bőrt tökig, de nem hasznos, főleg, ha szűkületed van. ezen kívül attól is függ a siker, hogy hány éves vagy, és mennyire nőtt meg a farkad? De erre már nem én tudom a választ. BÚÉK!
23/24 anonim válasza:
Köszi a válaszokat am meg 13 és 10 centi de am meg felbírom húzni
24/24 anonim válasza:
akkor minek írtad ki a kérdést?
13/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!