15 éves fiú vagyok, és mikor nem merev a nemiszervem akkor hátra tudom húzni a bőrt, amikor merev akkor egy kicsit és kicsit fáj is, ez fitymaszűkület lehet. De én nem akarok körülmetélést, nem akarok. Most mi lesz?
Recskázz többet!
(az pontozzon le csak, aki jobb fitymatágítást javasol helyette)
Szia.
Régebben nekem is ugyan ez volt a problémám.Bizony erre a megoldás a körülmetélés...De egyáltalán ne aggódj csak az elején lesz furcsa,de alkalmazkodni fog az érzékenysége és UGYANOLYAN érzés lesz mint az előtt!
Jah és nem a teljes bőrt távolítják el csak a tetejét...
Ne aggódj,és addig kell megoldani mielőtt tényleg fontos lesz :D !
Sőt sokkal egészségesebb mert tisztább is marad.
màr ne haragudj,de azért mert az elso hozzàszolo durvàn irta meg a véleményét attol még nem hulyeség.
nekem is az volt,10 évesen,elkezdtem huzogatni rajta a bort(akkor is fedeztem fel a gyonyort) és szépen kitàgult.
miért kell rogton mindig kés alà fekudni??
Én kés alá feküdtem és most iszom a levét. A makk ki van száradva, mivel nincs, ami természetes nedvességét megtartaná rajta.
Emiatt kérges, foltos, hámlik a makk. Egyre fehéredik, nem túl esztétikus.
Egyéb gondok is vannak, fáj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!