Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Én egy 14 éves fiú vagyok és...

Én egy 14 éves fiú vagyok és az a kérdésem hogy én nekem amikor masztizok akkor a fitymát csak egy kicsit tudom hátra huzni szoval nem teljesen tudom a mak mőgé huzni és azt akarom tudni hogy ez fitymaszükület vagy nem?

Figyelt kérdés
2010. dec. 27. 22:56
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint a mosakodással is problémád van?
2010. dec. 27. 23:25
 12/24 A kérdező kommentje:
bocs ez az előzőhöz tartozik
2010. dec. 27. 23:26
 13/24 A kérdező kommentje:
nem csak véletlenül lenyomtam az entert és nem tudtam befejezni még a makot sem éri el és már szükül
2010. dec. 27. 23:27
 14/24 A kérdező kommentje:
és azt irták a neten hogy meg kell nézetettni egy urologussal és én ezt nem nagyon akarom.
2010. dec. 27. 23:49
 15/24 anonim ***** válasza:
Pedig ennek bizony orvos lesz a vége. Bátorság, szólj szüleidnek hogy nézessétek meg orvossal mert ez csak rosszabb lesz.
2010. dec. 28. 00:14
 16/24 anonim ***** válasza:
18%

A sok hülye mindjárt orvoshoz zavar, ne hallgass rájuk!

Ám a tényen nem változtat fitymaszűkületed van.

De mivel még fiatal vagy és elég rugalmasak a dolgok odalenn, én inkább azt javaslom hogy minden nap tornáztasd és egyszer csak(nem is soká)kitágul a megfelelő méretre.

Így van ez mindenkinél szinte csak van aki nem is veszi észre mert egyből próbálgatja és lám mám sikerül neki lehúzni teljesen.

Így elkerülheted az orvost, elkerülhetsz egy felesleges műtététet és minden ezzeljáró kellemetlenséget!

2010. dec. 28. 11:22
 17/24 anonim ***** válasza:
Csak azt mondtam hogy meg kell nézetni orvossal. Azt nem hogy egyből meg is kell műteni...
2010. dec. 28. 11:26
 18/24 anonim ***** válasza:

Nézd meg, és olvasd végig ezt a topikot is.

>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__1..

És a 11:22-esnek teljesen igaza van. Először próbáld meg magad megoldani, mielőtt orvoshoz fordulsz. Ha meg nem megy akkor meg olyan orvost keress, aki hajlandó akár egy bemetszést elvégezni, vagy vállal fitymaplasztikát, és nem kapásból körül akar metélni!

2010. dec. 28. 18:25
 19/24 anonim ***** válasza:
Meleg vízben amikor fürdesz akkor lassan húzogasd,attól hónapok alatt lazulnia kell a bőrnek és folyamatosan hátrább tudod a bőrt húzni,meg hokiz ahogy eddig is szoktál.És mosd rendesen.
2010. dec. 28. 18:32
 20/24 anonim válasza:
Bocsi de én itt kérdeznék mert lejárt az 1 órám az probléma ha nem húzom fel a farkam és úgy recskázok??
2011. jan. 1. 06:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!