Én egy 14 éves fiú vagyok és az a kérdésem hogy én nekem amikor masztizok akkor a fitymát csak egy kicsit tudom hátra huzni szoval nem teljesen tudom a mak mőgé huzni és azt akarom tudni hogy ez fitymaszükület vagy nem?
A sok hülye mindjárt orvoshoz zavar, ne hallgass rájuk!
Ám a tényen nem változtat fitymaszűkületed van.
De mivel még fiatal vagy és elég rugalmasak a dolgok odalenn, én inkább azt javaslom hogy minden nap tornáztasd és egyszer csak(nem is soká)kitágul a megfelelő méretre.
Így van ez mindenkinél szinte csak van aki nem is veszi észre mert egyből próbálgatja és lám mám sikerül neki lehúzni teljesen.
Így elkerülheted az orvost, elkerülhetsz egy felesleges műtététet és minden ezzeljáró kellemetlenséget!
Nézd meg, és olvasd végig ezt a topikot is.
>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__1..
És a 11:22-esnek teljesen igaza van. Először próbáld meg magad megoldani, mielőtt orvoshoz fordulsz. Ha meg nem megy akkor meg olyan orvost keress, aki hajlandó akár egy bemetszést elvégezni, vagy vállal fitymaplasztikát, és nem kapásból körül akar metélni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!