Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi a sörhas kialakulásának az...

Mi a sörhas kialakulásának az oka?

Figyelt kérdés
Valakivel azon vitatkoztunk, hogy pontosan (anatómiailag) hogyan alakul ki és tulajdonképpen mi a sörhas. Figyelem! Nem úszógumira gondolok, hamem a terhes nők pocakját "utánzó", kemény tapintású sörhasra.
2010. dec. 12. 21:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
7%
Ja, és a sörhas az csak egy elnevezés, akkor lehet sörhasa az embernek, ha túl sok kalóriát visz be, ez lehet sörrel is, kólával is, kenyérrel, tésztával, fél tonna sárgarépával, bármivel. Sok olyan embernél is előfordul, aki életében nem ivott sört.
2012. júl. 25. 15:20
 12/15 anonim ***** válasza:
53%
Tök vicces, hogy ahány válasz jött, annyiféle elméletet olvashatunk :D Azért vannak még megfejtendő feladatok a tudomány számára!
2013. ápr. 29. 14:47
 13/15 anonim válasza:
az a wiki link egy kövér embert ábrázol. A sörhas szerintem a feszes kerek kiálló hasat jelenti nem pedig egy dagadt embert nagy hassal. Ebből fakadóan a csapolós felgyülemlős verzió számomra jóval hihetőbb vagy a hasizmok elgyengülése és ezáltal a has kitülemkedése is. Elhízáshoz semmi köze szerintem ennek. Láttam sörhast vékony emberen is. Olyan kemény volt mint egy dinnye és úgy is szólt, ha paskoltad :)
2017. nov. 3. 16:07
 14/15 anonim ***** válasza:
A sörhas a hasi izmok gyengülése miatt jön létre.Hisz ezek tartják a beleket.
2022. dec. 28. 15:31
 15/15 anonim ***** válasza:

Lehet olvasgatni az ascites (hasvízkór, felszaporodott víz a hasi szervek körül) lecsapolásáról:

[link]

2022. dec. 28. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!