Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 18 évesen mennyi az esélye...

18 évesen mennyi az esélye veserák kialakulásának?

Figyelt kérdés
2010. márc. 20. 12:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez most komoly kérdés? A rák nem kor függő. Bárki, bármikor megbetegedhet.
2010. márc. 20. 12:16
 2/7 A kérdező kommentje:
A kérdés komoly! Lehet így van ahogy írod! De ha ennyire okos vagy azt is tudnod kéne,hogy vannak olyan rák fajták,amelyek bizonyos életkorban jöhetnek elő! Most nem azt mondom,hogy nincsenek kivételek! De úgy mégis a statisztika érdekelne ha valaki tudná! Azért köszönöm a választ!
2010. márc. 20. 12:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Minimális! Mellesleg, ha fáj hátul a derekad, jó, ha tudod, hogy a vesék a bordaív alatt vannak. Szóval, eléggé fönt. Ha a derekad fáj simán, valszínű megfázítottad éjszaka, nem takaróztál be, vagy isiász vagy lumbágó. A veseráknak ilyen esetben akkor van esélye, ha a vérszerinti rokonaid között volt, aki ilyen fiatalon halt meg szintén veserákban.
2010. márc. 20. 14:39
 4/7 anonim ***** válasza:
jó eséllyel nincs rákod
2010. márc. 20. 15:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Én még nem hallottam veserákról. Persze könnyen lehet, hogy van ilyen, de szerintem átterjedt lehet. Amúgy ne tarts a ráktól, szerintem max bőrrákod lehet de az is hajlam kérdése.
2010. márc. 27. 16:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Általában az 50-70 éves korosztályban fordul elő, és jobban fenyegeti a férfiakat, mint a nőket. Vannak ezek az adatok, de az nem jelenti azt, hogy 1000%, hogy fiatalabban nem fordulhat elő, de inkább az idősebb embereknél.
2010. ápr. 1. 14:02
 7/7 anonim válasza:
10% ?
2010. ápr. 1. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!