Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Krónikus prosztatagyulladás...

Jadwiga kérdése:

Krónikus prosztatagyulladás és operált herevisszér után gyógyult meg valaki?

Figyelt kérdés
Reménytelennek látszik a helyzet. Milyen terápiát javasoltok? bevált valami nektek?
2010. dec. 1. 20:46
 1/4 anonim ***** válasza:
A Pepponen kapszula nagyon hatásos prosztatagyulladásra, de az csak kiegészítésként.
2010. dec. 1. 20:49
 2/4 anonim ***** válasza:
A gyulladásnak és a bármilyen visszér keletkezésének is ugyanaz az oka. Nagyfoku C-vitamin hiány. 1-2ezer mg naponta, és elmulik a problémád. Leirom hogy ez a munkám, mert már idegesit hogy sokan visszairnak hülyeségeket a vesekőről, meg a bélgyulladásról, semmi értelme az ilyenfajta rémhireknek, mindez azért van igy, mert egyszerüen a gyógyszeripar nem akarja hogy Te vitaminoktól gyógyulj, mert az neki nem jó üzlet. Az általunk javasolt mennyiségektől már több százezer ember jött helyre, hidd el nem irnék ilyeneket alaptalanul. Én Lenkeis vagyok, és az is maradok, mert ebben a cégben még nem csalódtam, immáron sok éve.
2010. dec. 2. 21:33
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Remélem még érkezik...
2010. dec. 6. 15:08
 4/4 anonim ***** válasza:
én is ugyanebben a cipőbe járok. 23 éves vagyok és 21évesen jött ki elsőnek egy akut gyulladás, azt kikezelték antibiotikummal és utána jól is voltam csak pár hónapra rá jött ki a krónikus gyulladás. Adj egy privát e-mail cimet, vegyük fel a kapcsolatot, mert erről hosszabb dolog beszélni.
2011. jan. 21. 17:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!