Meleg a párom? Miért ragaszkodik a gumihoz? és miért kellett sokáig várni a sexre? Miért nem jo neki a sex?
Attól mert gumit szeretett volna használni nem feltétlen meleg...erről következtetni elég nagy hülyeség.
Ha a pasikat nézi meg az utcán,ha félreérthető megjegyzéseket ír nekik akkor kezdhetsz gyanakodni de így...
Tudod, ha a barátodban ennyire nem bizol, meg állandóan gyanusitgatod, akkor nem csoda, hogy nem igazán müködik a szex.
Ha meg még ilyeneket mesélgetsz neki, hogy az elözö pasijaiddal milyen jól ment minden, akkor csak még rosszabb.
Az, hogy ragaszkodik a gumihoz: egyrészt sok nemkivánt terhesség lett abból, hogy a nö álliolag szedte a gyógyszert, másrészt igy védve van az esetleges fertözésektöl, amit az elözö kapcsolatokban elkaphattál.
Az, hogy eddig szüz volt, neked CSAK annyit jelent, hogy ne akarta elkapkodni - elvégre nem tartom normalisnak, ha egy 14-15 évesnek már feltétlen tul kell esnie az elsö szexen.
A barátodat NEM érdemleg meg, sajnálom szegényt, hogy ilyen rosszul választott.
Nincs pedig igazatok.. Kíváncsi lennék, ha ti lennétek ilyen helyzetbe mit írnátok!
Mert hosszútávon igen elgondolkodtató tud lenni ez a probléma! Ugyanis nem csak a férfiaknak, a nőknek is van önbecsülésük!
Ha egy férfi nem igazán kíván egy nőt, az látszik, egy nő jobban tudja ezt álcázni, ugyanis nincs testi jele. A férfinek elég konkrét. Ráadásul érezni ahogy az emberhez ér, hogy akar, vagy sem. És elég részletesen leírta Barbi a dolgokat. Ez nem arról szól hogy bizalmatlan, túl sok a "véletlen", minden egészséges ember elgondolkozna hogy mi lehet a gond. Azért írok ennyire magabiztosan, mert hasonló cipőben voltam már én is. És valljuk be, van valami a srácnál, nem hiszem el hogy csak szerény, vagy gátlásos!
Barbi!
Magadtól erre nem fogsz rájönni, és egyedül megoldani sem! Erre szerintem nincs jó tanács, én is kérdezgettem ezer embert, de senki semmi okosat nem tudott mondani (ahogy már írtam, a helyzetem hasonló volt nem is olyan rég). Én kb 2 éve kerestem/keresem a választ, de a mai napig nem találom rá. Ne haragudj, de nem tudok segíteni. Remélem más igen.
Lehet lelki problémája van, amiről nem is tud, mert a tudatalattink sokmindenre képes, és ezt csak egy pszichológus tudná előhozni...
Ha rájöttél írd meg mi volt... privibe
19/L
nem feltétlenül meleg, de hogy rettenetesen gátlásos az biztos
ezért nem is állt fel neki
arról nem beszélve, hogy egy-két szerencsétlen próbálkozás után a férfiember önbizalma nullára redukálódik
sok türelemmel, szeretettel törödésssel ki tudod húzni ebből az állapotból, minimum fél év
el kell döntened, bevállalod-e vagy nem
ha igen, rajta, ha nem, szakíts vele
más: 20 év után senkiről sem derül ki, hogy meleg, max biszex
ugyanis a homszexualitás lényege, hogy nem szexel nővel
ha már megtette, sőt gyerekei vannak, akkor max biszexuális
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!