Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló kiírva, de ő mégis ragaszkodik a gumihoz. Mit tegyek?
Bnőm íratott ki fogamzásgátlót,ám ő mégis ragaszkodik közben a gumihoz.
Szerintem ez így nem fair.
A fogamzásgátló szinte 100%-os védelmet biztosít,ha rendesen szedik..
Én se kértem,hogy gumi mellett ő is használjon valamit,legyen az hüvelygyűrű vagy bármi...
Szerintem csak pénzkidobás,ha az amúgyis méregdrága fog.gátlót megvesszük,emellett nekem még a gumi is ottvan..
Szerintetek ezt így megmondjam neki?Vagy mit tanácsoltok?
Szerintem ülj le vele és teljesen nyíltan beszéld meg vele.
Mond meg, hogy ennek így nem sok értelme van, mert vagy az egyik vagy a másik, illetve szerintem nyugodtan mond el neki, hogy neked sokkal jobb lenne gumi nélkül. Ha szeret akkor úgyis megérti.
Illetve szerintem kérdezd meg, hogy miért nem akarja gumi nélkül stb..., hogy ő is mondja el mit gondol, hátha fel tudod oldani kicsit
Egy ideig én is ragaszkodtam a gumihoz fog.gátló mellett,de én azért mert nagyon féltem egy esetleges nem kívánt terhességtől (sajnos a családomban volt ilyen).Később benőtt a fejem lágya és megbíztam a fog.gátlóban.
Ülj le és beszélgess vele,hogy mik a félelmei,miért ragaszkodik az óvszerhez is tabi mellett.
Ülj le vele és beszéld meg, hogy majdnem mindenki fogamzásgátlót használ gumi nélkül. nem írná fel az orvos ha nem lenne biztonságos...
én veled értek egyet
21L
Mióta szedi? Mert ha most kezdte el, akkor az első két hétben nem árt a gumi. Sőt, sokan egy hónapot mondanak.
De mi lenne, ha tőle kérdeznéd meg, hogy miért nem akarja gumi nélkül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!