Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarázza meg nekem valami, hogy az miért jó, hogy a lány gyógyszert szed, de akkor is ragaszkodik a gumihoz?
Gondolom, aki szedi, az párkapcsolatban él, tehát nem a nemi betegségek miatt....
Vagy mit gondolnak: ah ok most kiszakadt, talán a gyógyszer hat?
Persze lehet félni, de ha úgysem használod arra, amire kell, akkor minek bombázod magad hormonokkal?
Bunkó válaszok nem érdekelnek.
20/L
Én pl azért mert pl az utóbbi időben sokszor voltam beteg és olyan gyógyszereket kellett szednem amik kihatnak a tabira.
Ezt leszámítva pedig gyenge a hüvelyflórám ami könnyen felborul ezért viszonylag gyakran vagyok gombás és, hogy ne fertőzzük vissza egymást a párommal ezért a gumi is sokszor előkerül.
És akkor még ott van az is, hogy rendszertelen a ciklusom ezért jól jön, hogy tabit szedek.
21/L
Nézd, elég csak egy csajt ismernie, akit mondjuk megerőszakoltak, ő meg ott maradt terhesen. Vagy a pasija a véletlen becsúszott terhességre azt mondta, hogy oké, aztán fél év múlva kitalálja, hogy ő mégis inkább lelép. Szerencsétlen csajnak tönkre van téve az élete.
Szóval ha nagyon erősen benne van, hogy ezt nem, nem, nem akarja, és tudja, hogy a gyógyszer és a gumi se nyújt 100%-os védelmet, hanem csak 99%-ot, az inkább szedi mindkettőt, hiszen így tízezredére csökken a teherbeesés veszélye.
Első: ok, hogy azért kapta, de akkor ha esetleg szexre kerül a sor, a gyógyszer ugyanúgy véd....
Én kicsit igazságtalannak tartom, hogy sok csaj ennyire ragaszkodik a gumihoz, pedig a srácnak az nem túl jó...
Hát én nem csinálnám ezt a pasimmal...
Különben is a legjobb érzés, ha benned megy el:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!