Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarázza meg nekem valami, hogy az miért jó, hogy a lány gyógyszert szed, de akkor is ragaszkodik a gumihoz?
Gondolom, aki szedi, az párkapcsolatban él, tehát nem a nemi betegségek miatt....
Vagy mit gondolnak: ah ok most kiszakadt, talán a gyógyszer hat?
Persze lehet félni, de ha úgysem használod arra, amire kell, akkor minek bombázod magad hormonokkal?
Bunkó válaszok nem érdekelnek.
20/L
a női hüvelyflóra annyira érzékeny, hogy párkapcsolatban is lehet beteg egy nő, nem is egyszer, nem is csak ritkán.
elmondanám a flóra egyensúlya közösüléssel, de még a menstruációval is felborul!!! és ha nincs egyensúly jönnek a bacik, a gyulladások, a betegségek, a fertőzések
Na utolsó te legalább érted mire gondolok:)
Én csak arról az állapotról beszélek, ha a nő teljesen egészséges, mindenféle betegség nélkül.
78%-os ma 15:52-es vagyok
Én még hozzátenném a dologhoz mikor nincsen semmi problémám akkor mi se használunk gumit. Én se értem, hogy ha a dolog nem indokolt akkor miért vetemedik ilyesmire valaki.
Akkor van értelme, ha például beteg és szed még valamilyen más gyógyszert mellé, ami csökkentheti a hatását, vagy kifelejtett egy szemet. Ilyenkor kiegészítő módszert kell használni. Esetleg, amikor még a kapcsolat legelején van, nem annyira bízik még a partnerében és biztos-ami-biztos alapon egy darabig még használ gumit.
Amúgy nincs.
elmondanám hogy a női egészség a legesleggyengébb dolog!
tudtátok, ha egy pasi félrelép egy EGÉSZSÉGES nővel, utána fürdik, minden, és lefekszik a bnőjével, a bnő flórája felborul és kezdődik....először csak hüvelyváladék, vagy folyás, a többi jön magától
és a háromszögben MINDENKI egészséges volt!
nos ez ilyen
ha valaki sokat rohangált már orvoshoz, megszereti az óvszert...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!