Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fiúk nálatok hogy zajlott a...

Fiúk nálatok hogy zajlott a fityma és here vizsgálat iskolaorvosnál?

Figyelt kérdés

ápr. 16. 17:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
81%

Nekünk az iskolaorvosi vizsgálat nem volt túl alapos.

Látás vizsgálat, hallás vizsgálat, gerinc ferdülés ellenőrzés, lúdtalp vizsgálat és kérdések, amiket #10 már leírt. De semmi fizikai vizsgálat

ápr. 17. 07:57
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Vizsgálat elején vetkőzés alsógatyára, védőnő nézi a magasságot, testsúlyt, hallást, látást és vérnyomást, doki meghallgat, sétálsz előtte oda-vissza meg egyszer lehajolsz, közben figyeli a tartásod, lábad, utána térdig letolod a boxert, felfekszel az ágyra, betapintja a hasad, egy pillanatra megtapintja mindkét golyót, végül hátrahúzza a fitymát, közben megkérdezi, hogy merevedéssel nincs-e gond.
ápr. 19. 13:43
 13/17 anonim ***** válasza:

Nekem sem volt soha kuki vizsgálat iskolában. Általánosban sem és gimiben sem. Óvodában viszont biztosan megnézték, erre tisztán emlékszek.

Általánosban az iskolaorvosunk az eléggé barbár ember volt, nem is csoda, hogy kb. tojt az egészre.

Gimiben normális orvosunk és védőnőnk volt. 9-ben az első védőnői vizsgálaton ismertették, hogy miént fog zajlani majd az orvosi vizsgálat. E szerint a rendelő külön kis fülkéjében vizsgálta volna meg az orvos a fitymát meg a heréket, de végül nem így lett. Az vetkőzőben levettük a pólót meg a zoknit és egyesével mentünk be a vizsgálóba, de a szokásos vérnyomás-lúdtalp-gerinc vizsgálat volt.

Lehet, hogy akkor kellemetlennek éreztem volna ha megvizsgál ott is, de igazából bármit kiszűrhet, amire az átlag ember fel sem figyel.

ápr. 20. 00:28
 14/17 anonim válasza:
100%
Semmi. Bementem mondta hogy huzzam le az alsónadrágom és huzzam hátra a fitymam. Kérte hogy mutassam meg minden oldalat es ennyi. Meg se fogta.
ápr. 21. 00:04
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Hárman négyen mentünk be a dokihoz, a védőnői vizsgálatok egy másik alkalommal, korábban lementek. Itt már rögtön boxerre kellett vetkőzni. Szokásos mellkas, hát,vérnyomás, nyirokcsomó tapintás után le kellett tolni az alsót. Volt hogy paraván mögött, de olyan is volt, hogy megkérte a többi srácot, hogy forduljanak el. Volt olyan hogy nekünk kellett hátrahúzni a fitymát, de olyan is volt hogy csak szemrevételezte a heréket.

Ha már így le kellett vetkőzni, én például nem bántam volna, ha áttapintja a golyókat.

ápr. 21. 09:56
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez is érdekes, sok helyen épp hogy a golyókat tapintja át a doki, a fitymára meg jobb esetben csak rákérdez, hogy okoz-e problémát a hátrahúzása.
ápr. 21. 22:52
 17/17 anonim ***** válasza:
Kb így volt ahogy a 12-es írta.
ápr. 22. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!