Gimnáziumban 12.-es orvosi vizsgálaton az alsónadrágot is le kellett tolni, a vizsgálat után urológiára irányítottak. A szüleimnek nem merek szólni, mit tudok csinálni?
El tudsz menni egyedül.
De feltételezem tizenkettedikesként nagyfiúnak tartod már magad - akkor meg nem kéne anyutól-aputól tartani...
Miért nem mersz szólni a szüleidnek?
Azt tudod csinálni, hogy elmész oda, ahová irányítottak. Adtak beutalót, vagy hogyan kell intézned?
Egyébként természetesen el tudsz mindent intézni úgy is, hogy nem szólsz a szüleidnek, de elképzelni sem tudom, miért ne lehetne.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Az alap vizsgálatok után hátrahúzta a bőrt, ami nehezebben ment és kicsit fájt, emiatt kaptam beutalót.
Nagyon kellemetlen volt, és nem szeretném másnak mutogatni, pláne nem egy beavatkozást.
12-ben általában már elmúlnak 18 évesek, tehát nem kell beavatnod a szüleidet. Én megértem, hogy kellemetlen neked erről velük beszélni. Ettől függetlenül ha jó a kapcsolatotok, akkor biztosan segítenek.
Szóval elmész az urológiára, megvizsgálnak és javasolnak valamit. A fityma letapadást lehet, hogy egy sima felrántással meg is oldja. Kicsit fáj, pár napig kellemetlen.
Egy kérdés: Te hogy-hogy nem vetted észre, hogy gond van? Fürdésnél vagy maszturbálásnál nem tűnt fel, hogy valami nincs rendben?
Szerintem ez is egy kamukérdés.
Nálunk volt ilyen vizsgálat, de nem ám 12. évben, hanem 8-ban! Amikor az általános vége felé jártunk, tavasz végén.
Akkor lenne is értelme. 18 éves korban már semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!