Gimnázium első osztályban van fityma vizsgálat orvosi vizsgálaton?
Figyelt kérdés
2019. nov. 3. 00:25
2/19 anonim válasza:
Iskolája (orvosa) válogatja. Mi ezt innen honnét tudjuk? Van ahol van, van ahol nincs. Ilyet kár itt megkérdezni.
Miért? Fitymaszűkületed van és te sem akarod, hogy kiderüljön?
3/19 anonim válasza:
Én elég bizarrnak és feleslegesnek tartom. Nálunk szerencsére nem volt (Mielôtt valaki belémkötne, nincs gondom a fitymámmal. Korábbsn volt fitymaszűkületem, de a fitymatorna megoldotta idôvel)
4/19 anonim válasza:
Nálunk volt, nem nagy dolog pár másodperces dolog az egész.
5/19 anonim válasza:
Nálunk is volt 12 és 14 évesen is. Mivel a nemi érés beindul ebben a korban, így megnézik, hogy minden rendben van-e odalent (pl.mindkét here leszállt, fityma hatrahúzható-e, masodlagos nemi jellegek megjelenése). Rém cikinek tűnhet, de fogd fel ilyen férfivá avatási szertartásnak. A te érdekedben vizsgálnak meg, s néha csak itt fedeznek fel olyan bajokat, amiket már rég orvosolni kellett volna.
6/19 anonim válasza:
Iskolája és orvosa válogatja. Nálunk gimiben kétszer volt, 9.-ben és 11.-ben. Annyira nem volt gáz, de még alapos se, pedig nem ártott volna.
7/19 anonim válasza:
Mennyire "nem volt alapos se", előző? Miket néztek és hogy zajlott?
8/19 anonim válasza:
Ránézett és annyi. Mai eszemmel jobb lett volna, ha akkor kiszűri a szűkületet, mert így csak pár évvel később vettem rá magam a műtétre. Jobb lett volna előbb. De ez már így alakult :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!