Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Normális 17 évesen a fütyi...

Normális 17 évesen a fütyi vizsgálat? A hét folyamán volt az egész osztálynak kötelező szűrő vizsgálat amin a vérnyomás, magasság, súly, hallás vizsgálaton kívül mindenki nemiszervet ellenorzitek

Figyelt kérdés

Semmi megalázó vagy ilyesmi nem volt benne a doktornő rutinosan 10mp alatt mindenkinek le ellenőrizte hogy megvan e mind a 2 hereje és hogy lejön e a fityma.

Más embernél is volt ilyen?

2019. okt. 19. 14:06
 1/8 anonim ***** válasza:
78%
Ez is a kötelező szűrővizsgálatok része, így normális. És ne felejtsd el, hogy a Te érdekedben történik!
2019. okt. 19. 14:08
 2/8 anonim ***** válasza:
98%
Nekünk is lesz hamarosan ,ti hogy mentetek be? Egyesével vagy egyszerre többen?
2019. okt. 19. 15:06
 3/8 anonim ***** válasza:
91%
Középiskolában már nem, amúgy igen, és a hivatalos protokoll része, úgy hogy kikerülni nem lehet de nem is ajánlott. Ha nem akarod elvégeztetni urológusnál kell de szerintem ott rosszabb montha a suliban megnéznék, ott sokkal jobban izgul az ember is!
2019. okt. 19. 15:36
 4/8 anonim ***** válasza:
91%

Nekünk csak 12 és 14 évesen nézték meg, aztán már csak rákérdeztek 16 és 18 évesen, hogy minden rendben van-e odalent. Na most ezt is úgy, hogy 5-10 ember ott áll melletted, nyilván nem ott fogod benyögni az intim gondjaidat.

14 évesen egyébként 2 srácot is kiszűrtek a kb. 15 fiúból. Az egyikük kőkemény Hit Gyülekezetés, ahol állítása szerint a vallása miatt sosem húzta hátra vagy mosta a makkját. Neki még megváltás is volt az urológiai beutaló után a kórházban felajánlott körülmetélés, mert utána félig-meddig a kiválasztott néphez tartozott testben az elmondása szerint, amiről büszkén mesélt az öltözőben.

2019. okt. 20. 11:40
 5/8 anonim ***** válasza:
95%
Nekem soha nem volt ilyen.
2019. okt. 21. 10:32
 6/8 anonim ***** válasza:
38%
17 évesen ez már nagyon nem normális. Ha gond van, akkor az derüljön ki 10 éves kor előtt...
2019. okt. 21. 22:27
 7/8 szamo77db ***** válasza:
93%
Nekünk nyolcadikban nézték meg. Találtak is egy fitymaszűkületes srácot.
2019. nov. 2. 09:45
 8/8 anonim ***** válasza:
51%
Én 17 évesen szimplán nemet mondtam volna, ennyi idősen már tudom, hogy ha valami probléma van lent, dzsízüsz, ahhoz elég életképtelennek kell lenni, hogy ne tudd, már bocsánat, ilyet még nem is hallottam egyébként, de már 11-13 évesen is no-no, nekem ne nézegesse senki semmimet "egészségügy" címszóval szülőkön kívül és ők is max olyan 6-7 éves korig, adjanak normális felvilágosítást, szülő is és a védőnő is aztán majd én eldöntöm mikor mutatok én meg bármit is bárkinek. A gyerek az gyerek, nem egy hülye kis törpe, mindenféle emberi jog és akarat nélkül.
jún. 14. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!