Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Alacsony vérnyomás és furcsa...

Alacsony vérnyomás és furcsa szívverés mire utalhat?

Figyelt kérdés
Iskolaban voltam altalanos vizsgalaton ahol mondtak, hogy alacsony a vernyomasom es hogy furcsan ver a szivem(?). Mondtak hogy nagyon keveset iszom (ami egyebkent igaz es probalok ezen valtoztatni), irtak nekem beutalot kardiologiara de legkorabbi idopont is csak juniusra kapok, mert annyira be vannak telve a helyek. Csak azt szeretnem kerdezni, hogy mire szamithatok es hogy mennyire komoly a dolog?

2018. ápr. 12. 22:58
 1/3 A kérdező kommentje:
78/50 valahany korul volt
2018. ápr. 12. 23:00
 2/3 anonim ***** válasza:
EKG-t fognak csinálni, meg valószínűleg szívultrahangot is. Egyik sem fáj egyáltalán, és kb. 15 perc az egész. Ezek alapján meg tudják mondani, hogy esetleg van-e valami szervi eltérés. Ettől ne ijedj meg, nem okvetlenül jelenti azt, hogy komoly lenne a baj, sok betegség sima gyógyszerrel kezelhető.
2018. ápr. 13. 21:18
 3/3 anonim ***** válasza:

Engem elvitt 1x a mentő a suliból és aznap estére már kardiólógián voltam.

Érdekes, hogy ennyire bevannak telve a helyek. :DDD

Egyébként nyugi, lehet hogy csak vitaminhiány miatt van lehet, hogy nincs semmi komoly bajod :).

Egyébként igen, leveszed a pólod ekgt készítenek, ultrahang aztán a kardiológus eldönti milesz.

2018. máj. 13. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!