Atyaég! (? ) 191/132 volt a vérnyomásom vizsgálat alatt. Mondjuk nagyon ráparáztam, de ez mi?
Lejjebb ment. (Még most is 150/110.) De a gyógyszer keményen bekavart. Nekem ez ijesztő.
Egyébként köszi a válaszod.
2.! Mértem, de szerintem ez a vérnyomásmérő kb. annyit ér, mint halottnak a csók. Pedig nem volt olcsó, mégis mindig másként mér, ha percenként mérem, akkor is. Erre nem tudok adni.
Köszi neked is.
6., igen, nálam is ez van. Az a baj, hogy nemcsak orvosnál, hanem bármilyen hivatalos helyen, ahol le kell ülni szemben valakivel és kommunikálni. Még a kezem is remeg.
Köszönöm neked is!
Ja még annyit kérdeznék: milyen vérnyomáscsökkentőt szoktak ilyenkor adni? Mert még azt sem kérdeztem meg, úgy megijedtem az értékek miatt. Az orvos azt mondta, hogy el is rághatom, de vízzel is bevehetem.
Alul-felül ezüst színű csomagolása volt, teljesen zárt, nem úgy, mint pl. egy Algopyrin, aminek a teteje átlátszó, de valami fehér sima tabletta volt. Mi lehet a neve? Ismeri valaki? Vagy ez az infó kevés? Anyum szed vérnyomáscsökkentőt minden nap, de állítólag nem szabad csak úgy bekapkodni. Mit kaphattam szerintetek? Ebben segítsetek még légyszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!