Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fiúk nálatok hogy zajlott a...

Fiúk nálatok hogy zajlott a fityma és here vizsgálat iskolaorvosnál?

Figyelt kérdés

ápr. 16. 17:34
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Iskolaorvos nem vizsgálta meg komolyan. Hátra kellett húzni a fitymát és megnézte, majd a 2 here golyót meg kellett mutatni (hogy megvan-e mind a 2).
ápr. 16. 17:35
 2/17 anonim ***** válasza:
7%
És megvolt? Nem harapott rá?
ápr. 16. 17:41
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
#2 amúgy nálad fejben minden oké?
ápr. 16. 17:44
 4/17 anonim ***** válasza:
91%
Sehogy. Nekem sem alsóban, sem felsőben, sem középiskolában soha nem volt nagyobb vetkőzés a derékig felülrőlnél és odalenn soha nem vizsgáltak. Igaz, a rejtettherém nem is derült ki sokáig.
ápr. 16. 17:58
 5/17 anonim ***** válasza:
86%
Éppen csak megnézte a heréket. Megfogta és annyi.
ápr. 16. 18:03
 6/17 anonim ***** válasza:
87%
Nekem csak a pólót kellett levenni, akkor megnézte a gerincet. Ugyanígy volt általános iskolában és gimnáziumban is. Here és pénisz vizsgálat nem volt.
ápr. 16. 18:12
 7/17 anonim ***** válasza:
12%
Kedves kérdező nem is értem miért ilyen kérdést feltenni. Tudod régen nem voltak ilyen fórumok, megtörtént ez a vizsgálat, és senki nem tett fel ilyen kérdéseket, hogy hogyan történt, maximum egymás között volt ez téma...
ápr. 16. 19:34
 8/17 anonim ***** válasza:
91%

Kedves 7. válaszoló.

Talán azért tesz fel egy ilyen kérdést mert ez az oldal célja, hogy a kérdésinkre választ kapjunk. De azért jó, hogy megosztottad régen mi volt a helyzet, de most nem régen van. A világ változik. És ha valakinek kérdése van mondjuk egy ilyen vizsgálattal kapcsolatban nyugodtan tegye fel, mert biztos van aki szívesen válaszol.

Ui.: Ha nem érted miért kell ilyen kérdést feltenni akkor szerintem az a minimum, hogy nem válaszolsz rá :)

ápr. 16. 22:19
 9/17 anonim ***** válasza:
89%
Picit áttapintotta a golyókat, majd utána hátrahúzta a bőrt, hogy van-e fitymaszűkület.
ápr. 16. 23:42
 10/17 anonim ***** válasza:
74%
Nadrágod kigombolod, kisnadrágot lejjebb húzod, felfekszel a vizsgálóágyra. A doki megtapogatja a heréidet, közben megkérdezi, van-e panaszod, végzel-e önvizsgálatot, tisztálkodsz-e rendesen, a merevedéseddel minden rendben van-e, okoz-e problémát a fityma hátrahúzása...majd megfogja és hátrahúzza a bőrt, ameddig lehet.
ápr. 17. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!