Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ha férjemnek merevedési...

Ha férjemnek merevedési gondjai vannak érdemes urológushoz menni vagy inkább egyből andrológushoz kéne?

Figyelt kérdés

jan. 18. 13:41
1 2 3
 11/30 anonim válasza:
85%
Mennyi idős a párod?
jan. 18. 13:57
 12/30 anonim ***** válasza:
86%
Lehet verkerengesi baja attol meg mert nem el semmilyen karos szenvedelyen.
jan. 18. 13:57
 13/30 anonim ***** válasza:
73%
"mindenben mellette állok és támogatom" Nekem is ilyen feleség kéne...
jan. 18. 13:58
 14/30 A kérdező kommentje:

11. Nagyon kedves és segítőkész vagy mondhatom. Nem lusta léhűtő a férjem hanem kamion sofőr!!!

12. 42 éves.

14. Nem mindenki fogyaszt kávét. Én igen ő nem. 🤷

jan. 18. 14:01
 15/30 anonim ***** válasza:
86%

“Nem lusta léhűtő a férjem hanem kamion sofőr!!!“

Akkor az keringesi problema lesz. Sokat ull es keveset mozog. Orvos jobban megmondana.

jan. 18. 14:13
 16/30 A kérdező kommentje:
Nem igaz, azért zavar!
jan. 18. 14:14
 17/30 anonim válasza:
61%

Kérdező, 42 éves az még fiatal, még kéne működjön a szerszám.

Nincs elhízva? cukor, vérnyomás jó...?

jan. 18. 16:40
 18/30 A kérdező kommentje:
Pocakja van. De megy orvoshoz remélem kiderül mi a gond.
jan. 18. 16:44
 19/30 anonim ***** válasza:
80%

2-es válaszoló vagyok, és bocsánatot kérek a kérdésemért, mert ahogy kifejeztem magam, nem volt szép és félreérthető volt a szándékom. Arra voltam kíváncsi, hogy hogy lehet, hogy egy felnőtt férfi egészségügyi problémája kapcsán miért nem ő intézkedik, miért a nő kutat. De ha ő is tesz érte, akkor visszavonom ezt a kérdést. Megértem, hogy mellette állsz, és megoldást keresel te is, és szerintem ez nagyon kedves tőled!

Mondjuk muszáj hozzátenni, hogy pontosan 1 perc googlizás megmondja, hogy a háziorvoshoz kell fordulni első körben ilyen esetben, szóval kíváncsi vagyok, hogy neki ez az információ, hogy nem került még a szeme elé.

jan. 18. 16:50
 20/30 anonim ***** válasza:
71%
Kamionos, egész nap ül, nem mozog és még a bele is nagy. Nyakamat teszem rá, hogy itt lesz a probléma.
jan. 18. 16:51
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!