Ha férjemnek merevedési gondjai vannak érdemes urológushoz menni vagy inkább egyből andrológushoz kéne?
11. Nagyon kedves és segítőkész vagy mondhatom. Nem lusta léhűtő a férjem hanem kamion sofőr!!!
12. 42 éves.
14. Nem mindenki fogyaszt kávét. Én igen ő nem. 🤷
“Nem lusta léhűtő a férjem hanem kamion sofőr!!!“
Akkor az keringesi problema lesz. Sokat ull es keveset mozog. Orvos jobban megmondana.
Kérdező, 42 éves az még fiatal, még kéne működjön a szerszám.
Nincs elhízva? cukor, vérnyomás jó...?
2-es válaszoló vagyok, és bocsánatot kérek a kérdésemért, mert ahogy kifejeztem magam, nem volt szép és félreérthető volt a szándékom. Arra voltam kíváncsi, hogy hogy lehet, hogy egy felnőtt férfi egészségügyi problémája kapcsán miért nem ő intézkedik, miért a nő kutat. De ha ő is tesz érte, akkor visszavonom ezt a kérdést. Megértem, hogy mellette állsz, és megoldást keresel te is, és szerintem ez nagyon kedves tőled!
Mondjuk muszáj hozzátenni, hogy pontosan 1 perc googlizás megmondja, hogy a háziorvoshoz kell fordulni első körben ilyen esetben, szóval kíváncsi vagyok, hogy neki ez az információ, hogy nem került még a szeme elé.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!