Belemegy, próbálkozik és akkor látni, hogy nem áll fel. Vagy eleve elutasítja a közeledést, ő sem kezdeményez. Illetve mi van veled, már bocs, de attól még, hogy nem áll simán lehet, lehetne nyalni. Ha nekem nem állna biztosan nyalnék ha kell.
Ezeket a kérdéseket ne vedd támadásnak. Ez most arról szól, hogy valóban akar-e csak nem tud vagy esetleg eleve nem is akar...
(#29 voltam)
tegnap 16:56
22/27 anonim válasza:
Én értettem hova akarsz kilyukadni, 2-es! :) Első gondolatom nekem is az volt, hogy ha a férfi már utánanézett, akkor valószínűleg tudja, hogy irány a háziorvos, aki szükség esetén ad beutalót szakorvosi vizsgálatra. Miért kell akkor külön a nőnek erről kérdést kiírni? Valaki felülbírálja majd itt az orvos utasítását, vagy mi volt az elképzelés?
tegnap 16:57
23/27 A kérdező kommentje:
Most őszintén, melyik férfinek ne lenne ciki ez a helyzet? Volt már urológusnál de az a doki nem tulajdonított nagy jelentőséget a helyzetnek, azt mondta majd magától helyre jön. Ez volt tb-ben. Most magánba megy, a kérdésem arra vonatkozott, hogy nem e lenne jobb startból andrologus.
33. Nincs gond a libidójával kiván csak nem 100%os az erekció. Ettől függetlenül sosem hagy kielégületlenül sőt több orgazmusom van minden alkalommal. Orál van oda vissza, viszont a behatolásos szexet is szeretnénk teljes mértékben élvezni.
Miért baj, hogy feltettem itt egy kérdést? Gondoltam hátha van valakinek személyes tapasztalata.
tegnap 17:19
24/27 anonim válasza:
Ekg vizsgalat sem arthat vagy ér ultrahang .
tegnap 17:43
25/27 anonim válasza:
A háziorvos urológushoz küld, de az urológushoz nem kötelező a beutaló. Az urológus írt azután beutalót andrológushoz nekem. Az egyész cécónak az lett a vége, hogy felírt egy doboz nyolc szemes Viagrát. Mást úgysem tudnak. Az injekció: egy szuri 15 ezer, a protézis egy millió forint. Ezeket már csak a reménytelebb eseteknek kínálják. Amúgy meg fogyjon, legalább 10 kilót, egyen sok fokhagymát, és mozogjon,amennyit csak bír. Akkor helyrejön. Én is javulgatok. Nem a Viagrától, hanem a fogyástól,ésa fokhagymától. Ha megeszek egy fél fej fokhagymát másnapra egyész nap bábmikor van merevedésem. Tudom, hátrány a szaga, de a legjobb szer érelmeszesedésre.
tegnap 18:04
26/27 anonim válasza:
Talán a teljesitmény erőltetése teszi görcsössé.Fogalmad van arról,hogy a szex mekkora energiát igényel a férfiaktól.Figyeljen a nőre,saját magára,és merevedés megtartására is .Olvass 1 kis szexológiát.Sok mindenre választ kapsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!