Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Férfiak! Mikor fogjátok...

Férfiak! Mikor fogjátok igényesebben használni a WC-t?

Figyelt kérdés
A piszoár egy elég igénytelen megoldás. Valószínűleg kifröccsen a vizelet is, de egymás előtt veszitek elő a péniszeteket. Utána pedig pisisen teszitek el, ahelyett, hogy megtörölnétek.
ma 13:19
 1/10 kutyafule4 ***** válasza:
100%
ma 13:27
 2/10 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
100%

"Valószínűleg kifröccsen a vizelet is"

Kevésbé fröccsen ki, mintha wc előtt állva pisilünk.

"egymás előtt veszitek elő a péniszeteket"

Ebben nem tudom mi az igénytelenség.

"Utána pedig pisisen teszitek el"

Semmi sem lesz pisis, miután pisiltünk, ellentétben mikor egy lány pisil és összevissza fröcsköl közben.

ma 13:28
 3/10 kutyafule4 ***** válasza:
100%
Egyébként már több helyről hallottam/olvastam, hogy a női wc sokkal retkesebb szokott lenni.
ma 13:42
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Én mint, nő írom, h a női wc sokkal undorítóbb tud lenni, mint a férfi!

A nők a legtöbbször ügye nem ülnek rá az üllőkére, csak fölé "gugolnak". Van, aki rááll a wc-re! Na olyankor minden is olyan lesz!

A reptéren konkrétan a wc mögé volt szarva a női mosdóban!!

És akkor még nem beszéltem arról a sok hulye p.csáról, akik a wc-t kukának nézik és bele dobálják a támpont, betétet, ezeknek a csomagolását!!

ma 13:50
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm a kérdést. Férfiként igényesen használom a WC-t. Vendégségben és otthon inkább ülve pisilek, hogy ne frecskeljen szét a húgy. Piszoárba meg tudok úgy pössenteni, hogy nem megy mellé egy csepp sem.

"egymás előtt veszitek elő a péniszeteket" - én mindig odébb állok, nem közvetlenül egy másik pisilő ember mellé. De amúgy nem vagyunk szégyellősek, bár nehezményezném, ha hugyozás közben a farkamat akarná valaki megnézni.

ma 13:53
 6/10 anonim ***** válasza:
77%
És ez téged miért zavar? Ha féfi vagy miért, nőként meg mi a pék f..a közöd van hozzá? 🤦
ma 14:25
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nőként a kérdésem. Nők, mikor fogjátok igényesebben használni a wc-t? Amikor nem lesz lef...va a csempe, amikor nem lesz véres az ülőke, amikor nem úszik a tampon a wc-be es nincs a wc mellé dobva a használt betét csomagolás és összehajtás nélkül? Ez az idő mikor jön el? A férfi wc 100x igényesebb.
ma 15:53
 8/10 anonim válasza:
Az mondjuk jogos, hogy miért nem húzza hátra a fitymát vizeléshez a férfiak nagyrésze? Nekem már kiskoromban így kellett pisilni, de osztálytársaim is kérdezgettek, hogy én miért igy pisilek, ők csak elővették és pisiltek nem húzgálták hátra.
ma 16:57
 9/10 anonim ***** válasza:

Mikor törli meg pisilés után a kukiját egy férfi? 😄😄😄

Még kezet se mosnak!

ma 19:28
 10/10 anonim ***** válasza:
Kedvencem az Ikeás műanyagrács a piszoárban, ahogy megy rá a vizelet fröcsköl visszafelé, úgy kell ügyesen állítanom a nyomást hogy nehogy pisicsöppös legyen a nadrágom, kabátom! 😉
ma 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!