Férfiak! Mikor fogjátok igényesebben használni a WC-t?
"Valószínűleg kifröccsen a vizelet is"
Kevésbé fröccsen ki, mintha wc előtt állva pisilünk.
"egymás előtt veszitek elő a péniszeteket"
Ebben nem tudom mi az igénytelenség.
"Utána pedig pisisen teszitek el"
Semmi sem lesz pisis, miután pisiltünk, ellentétben mikor egy lány pisil és összevissza fröcsköl közben.
Én mint, nő írom, h a női wc sokkal undorítóbb tud lenni, mint a férfi!
A nők a legtöbbször ügye nem ülnek rá az üllőkére, csak fölé "gugolnak". Van, aki rááll a wc-re! Na olyankor minden is olyan lesz!
A reptéren konkrétan a wc mögé volt szarva a női mosdóban!!
És akkor még nem beszéltem arról a sok hulye p.csáról, akik a wc-t kukának nézik és bele dobálják a támpont, betétet, ezeknek a csomagolását!!
Köszönöm a kérdést. Férfiként igényesen használom a WC-t. Vendégségben és otthon inkább ülve pisilek, hogy ne frecskeljen szét a húgy. Piszoárba meg tudok úgy pössenteni, hogy nem megy mellé egy csepp sem.
"egymás előtt veszitek elő a péniszeteket" - én mindig odébb állok, nem közvetlenül egy másik pisilő ember mellé. De amúgy nem vagyunk szégyellősek, bár nehezményezném, ha hugyozás közben a farkamat akarná valaki megnézni.
Mikor törli meg pisilés után a kukiját egy férfi? 😄😄😄
Még kezet se mosnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!