A nök vagy a férfiak igényesebbek?
Egy átlag nő mindig igényesebb egy átlag férfinál. De nem minden esetben, egyéntől is függ.
18/f
A nők átlagban igényesebbek,statisztikailag is.
34/ffi
Attól függ ki mit nevez igényesnek. Valaki drága ruhákban jár, és büdös. Én ismertem egy nőt, aki messziről húzta maga után a csíkot, és rókabundában járt.
Véleményem szerint az igényesség a megfelelő szellemi és testi higiéniát jelenti. És ennek egyensúlyban kell lennie, ez az egyensúly pedig maga a harmónia. Aki harmóniát tud teremteni, számomra az igényes. Ebbe természetesen beletartozik a pozitív gondolkodás, az ápolt külső, az illat, a szép ruha, és a jó szex is.
Hogy a férfiak vagy a nők vannak többen ilyenek??? Azt nem tudom. Én ilyen vagyok és a párom is ilyen.
Nincs különbség, mint a kettőből van igényes és van igénytelen.
pl. ismerek olyan jogászlány csordát, akik olyannak akik nem laktak velük, nem látták az összemenstruált bugyijukat a fiókban, mert öltözködésileg nagyon rendben voltak meg mosakodtak rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!