Igaz-e, hogy a hosszabb péniszű férfiak nagyobb gyönyört élnek át magömléskor?
Hát ha tényleg olvasta, akkor biztos így van :-)
Érdekelne, hogy szerinted ezt a kérdést ki és mire alapozva tudná megválaszolni?
Az átélt gyönyör mértékegységét meg tudod adni?
Hogy megnyugtassak minden kis és nagy méretű férfit, az öröm változó, nem méretfüggő, csak alkalom, környezet, partner, aktus hossza stb. befolyásolja! Na meg lényeges : az életkor !
Szép napot!
Szerintem is sokváltozós dologról van szó, és hogy a hossz benne van-e ebben nem tudom, de még mindig nem értem, hogy honnan tudnák ezt az orvosok?
Egyetértünk, a mennyiség mérése a fontos. De ehhez e méréshez tudni kellene, hogy mit mérünk. Vagyis nem hiszem, hogy "már mértékegységet könnyű találni hozzá", pont ez az alapja a mérésnek. De ha sikerül is, akkor is egy embernél is sokféle gyönyör-értéket mérhetünk, ezt elhiheted. Átlagoljuk ki és a péniszhossz függvényében ábrázoljuk? Ha emelkedik a grafikon, akkor igaz az elmélet, már ha reprezentatív sokaságon mértél.
12 cm-es farokkal is akkora az élvezet,mint a 22-vel!Csak a nők többségének nem kényelmes a 22.És a férfiaknak sem,mert pár cm mindig kint marad!
Tanulság: Jobb egy pajkos 12,mint egy fázós 22.:-))
A testi öröm az érzékiségtől függ nem a mérettől
A sexet meg tanulni kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!