FFDP kérdése:
A nők jobban bírják a fájdalmat, mint a férfiak?
Figyelt kérdés
Ezt hallottam, hogy a nők jobban bírják a fájdalmat, hogy ne haljanak bele a szülésbe.
Mert lehet, hogy ha mondjuk egy férfit és nőt ugyanakkora kínzásnak vetünk alá és a férfi "jobban tűri", mert belenevelik, hogy legyen kemény és a nő meg sír és visít, meg megijed, de ettől függetlenül jobban bírja a fájdalmat.
Igaz ez?
2011. nov. 11. 13:59
1/6 anonim válasza:
Manapság már nem lehet ennyire általánosítani, de alapvetően szerintem igaz.
2/6 anonim válasza:
Az Állítólag című műsorban megnézték ezt és az jött ki, hogy a nők jobban bírják. Természetesen ez csak egy statisztika.
4/6 anonim válasza:
Az anyák bírják jobban, a többi nő nem.
5/6 anonim válasza:
Eddig úgy tapasztaltam, h a nők jobban bírják. Pedig még nem vagyok anya. :)
6/6 anonim válasza:
Ez hatalmas baromság. Valójában a férfiak bírják jobban a fájdalmat!
#2-es válaszoló:
Az a műsor csak egy tipikus amerikai agymosás. Annak a műsornak nem szabad hinni! Több tesztjüket is nem korrekt módon végezték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!