Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért kelek ennyire nehezen?

Miért kelek ennyire nehezen?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok. 5:30-6:00 környéken kellene kelnem. Jobb esetben 6:30 lesz belőle, de az még a jobbik eset. Sokszor az ébresztőt sem hallom. Kín minden reggel. Aztán egyszer csak hirtelen felriadok arra, hogy elaludtam, de akkor már mindegy. 11-kor max fel 12-kor mar alszom. Régebben 1 ébresztőm volt fel is keltem rá, most már nem merek csak egyet beállítani, mert akkor tuti, hogy 3 órával alszom túl.

Milyen praktikák vannak erre?

Köszönöm.

dec. 12. 08:34
 1/3 anonim ***** válasza:

Túl későn fekszel.

53 éves vagyok, most már picivel korábban felkelek, de nekem sem kéjmámor a hajnali kötelező ébresztő. Akkor jobb valamivel, ha időben lefekszem. Nálam ez este 10 óra, és akkor egész jól felkelek 5.50-kor.

Arra kell törekedni, hogy nagyjából 8 órát aludni tudj.

dec. 12. 09:36
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is a korábban fekvést javasolnám.
dec. 12. 14:58
 3/3 Senior Séf ***** válasza:
Olvasgassál a cirkadián ritmusról.
dec. 13. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!