Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért kelek fel mindig nehezen?

Miért kelek fel mindig nehezen?

Figyelt kérdés
Hétkor kelek, tegnap direkt lefeküdtem már este 9-kor, mégis ugyanolyan nehezen keltem, mintha 11-kor feküdtem volna le.
2022. dec. 16. 08:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Üdvözöllek a klubban! Nem vagy egyedül. Az én kislányom ( 16 éves) is ilyen. Kínomban már vettem neki igazi retro "biliórát". Mert a telefon beállításaira - nyolc! ébresztőre- sem reagál,.mindíg visszadugja fejét a paplan alá. Egyik reggel lehúztam róla a paplant amit sebtébe vissza is húzott, utána addig nyúztam míg kénytelen volt kikelni! Egyébként szívesen fogadok tanácsokat másoktól is, mert már nem tudok mit kezdeni ezzel. Ja és este 20- kor már lefeküdt.
2022. dec. 16. 08:54
 2/5 anonim ***** válasza:

Suli vagy munka során ez nem okoz gondot? (a korod nem ismerve kérdem így)

Gondolom, csak mennyiségi, de nem minőségi az alvás. Ez a modern életvitel egyik velejárója.

2022. dec. 16. 09:27
 3/5 A kérdező kommentje:
40 éves vagyok. Miután már felkeltem, nincs gond, de a kelés maga mindig borzasztó.
2022. dec. 16. 09:33
 4/5 anonim ***** válasza:

hát egy jó alvás után mindig ilyen :D

Nem vagy teljesen lefárasztva?

2022. dec. 17. 00:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Én sötétben nehezen ébredek, ezért lámpaoltás után mindig elhúzom a függönyt, hogy reggel be tudjon sütni a nap. Lehet, hogy ez télen nem sokat ér. Bár valami idôzítôs lámpát ki lehetne próbálni, ha létezik ilyen.
2022. dec. 17. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!