Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért szédülhet?

Miért szédülhet?

Figyelt kérdés
Sziasztok a párom(31/F) már kb egy hete napközben szédül amikor feláll(autószerelő). Normális mennyiségű folyadékot iszik, eszik rendesen. Más tünete nincs. A háziorvos nem úgy rendel hogy ő eltudjon menni(szabadnapja nincs). Érdekelne hogy mik okozhatják ezt a szédülést, kicsit aggódok.
tegnap 17:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha csak akkor szédül mikor feláll, és utána elmúlik, akkor lehetséges, hogy leesik a vérnyomása, főleg ha hirtelen áll fel.
tegnap 17:56
 2/4 anonim ***** válasza:

Ezt itt mi nem tudhatjuk, még az orvos is csak vizsgálatok alapján.

Amikor én egyszer elmentem a háziorvoshoz szédelgéssel, annyit mondott, hogy "40 évesen csodálkozik, hogy szédül??" - És hozzám vágott egy doboz Betasercet... :(

tegnap 17:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Vérnyomás, a fül azon része ami az egyensúlyért felelős, és még kitudja.

Nekem külső hallójárat gyulladásom volt, még CT-t is akartak végezni, tehát egyből rosszra gondoltak. Kérdeztek továbbá arról hogy érte-e sérülés, ütés a fejemet.

Menjen orvoshoz mert ha úgy elszédül hogy beleesik valamibe abból baja lesz még a főnöknek is.

tegnap 18:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Megmérte a vérnyomását és valóban magas volt..
tegnap 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!